Olohuone alkuperäiseen moodiin

29. heinäkuuta 2018


Oikein kaunista huomenta sunnuntaihin ja helteisen kuumaan viikonloppuun!

Perjantaina kirjoittelin levottomista ja ah, niin kuumista öistä. Sama homma jatkuu, eli kuumuus on täällä, mutta pahin levottomuus hävinnyt kyllä. Olen nähnyt instassa ja facessa jo monen monta päivitystä ihmisillä ja tutuilla, että NYT nämä helteet saa riittää. Itse olen täysin eri mieltä, eli antaa tulla vaan koko laidallinen. Ensi kesänä voi sitten taas miettiä tätä kesää, kun tilanne on se, että vettä sataa 15 päivää putkeen ja kuumat ilmat ovat siellä jossain haaveissa ja unelmissa. Monien hellevastaisuudessa voi olla taustalla myös se, että loma on loppu, helteet tekevät terveydelle jotain, tai ei ole vain helteiden ystävä. Syitä voi olla monia, mutta itse nautin tästä niin kauan kun ne vain jatkuu. Kuulostaa hullulta, mutta tällä viikolla laitoin lapsille pieneksi jääneitä talvivaatteita myyntiin, koska nythän niiden sesonki alkaa olemaan myynnin kohdalla kuuminta hottia. Välillä löydän itsenikin selailemassa facen kirppiksiä läpi etsien talvijuttuja jo ensi talveksi valmiiksi. Kuulostaa ehkä hullulta näissä +30 asteen keleissä, mutta hyvin kannattavaa sellaista. Syksyn vaatteet ja vaatetus yleensä on valmis lapsille, joten talvisuunnitelmat vain hetkellisesti mielessä.

Annetaan helteiden jatkua ja siirrytään tämän päivän juttuun. Naisellahan on oikeus muuttaa mielipidettä? Ja monta kertaa? Vastakaamme tähän kyllä, ainakin huonekalujen ja sisustuksen puolella. Ei, nyt en ole laittanut huonekaluja uusiksi ja vaihtanut niitä toisiin, vaan paljon edullisempi vaihtoehto, eli pyöräyttänyt vaan asunnon uuteen järkkään. Ja tällä kertaa uhriksi koitui olohuone. Ennen joulua päätin olohuoneen osalta kokeilla jotain uutta ja vaihdoin tv-tason sekä sohvan paikkaa päittäin. Noh, tässä kuumuudessa ja lomallahan on aikaa, niin pitkän pohdinnan jälkeen palautin olohuoneen orkkisasentoon eli alkuperäiseen asuunsa. Jälkeenpäin täytyy vaan todeta, että kyllä tämä tila toimii parhaiten näin, kokeilee sitä mitä muuta vaihtoehtoa tahansa - ainakin meille.


Oikein nautinnollista sunnuntaita toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.