Takka ja syksyn puut hoidettu

30. heinäkuuta 2018


Oikein kaunista huomenta uuteen viikkoon ja heinäkuun viimeisiin päiviin!

Ylihuomenna käynnistyy jo elokuu. Onneksi elokuu on vielä kesäkuukausi ja varmasti saamme jatkaa lomailua ja töiden tekoa lämpimissä tunnelmissa. Itselläni on tällä hetkellä vielä toinen lomaviikko käynnissä ja keskiviikkona käynnistyy jo kolmas. Kyllä viikot vierii ihan yhtä nopeasti töissä ollessa kuin lomaillessa. Mutta lomassa on ollut huippua se, että vaikka yöt on mennyt kuumuuden takia harakoille, pitkään nukkuminen lasten kanssa on onnistunut erittäin hienosti. Yksi aamu vanhempi tyttö tuli viereeni herättämään minut ja kysyi voisiko saada aamupalaa. Katsoin kelloa ja herranjestas, sehän oli 9.30! Tytötkin oppivat uuden rytmin, mikä ei onneksi vaikuttanut illalla nukkumiseen menoon, vaan se pysyy samana ennen yhdeksää nukkumaan. Kun kysyin tytöiltä mikä on ollut parasta lomassa, vastaus on ollut aina uiminen. Mutta onhan se ollut mukavaa, koska vielä ei sinilevä ole löytänyt meidän kaupungin rantoihin. Siksi uiminen pari kertaa päivässä on onnistunut hienosti. Mutta tämä viikko käynnistyy ilman kiireen kiirettä liikunnan täyteisellä päivällä, kunhan tässä kerkiää vaan.

Ennen kun sporttipäivä käynnistyy, hypätään ajassa eteenpäin ihan pikkuhetkeksi ja tulevaan syksyyn. Olen nimittäin aloittanut jo syksyyn valmistautumisen toukokuussa ja jatkanut tässä kuussa tilaamalla syksyn takkapuut valmiiksi. Täällä ollaan kovia takanpolttajia, joten kun syksy ja kylmät ilmat saapuvat, on koko syksyn ja talven takkapuut oltava valmiina polttoon. Siksi teimme keväällä kolmen kuution tilauksen ja niitä tässä on tullut laitettua paikalleen. Oma takkani lämmittää hyvin tämän 90 neliön tilan ja lattialämmitykset olen laittanut päälle vasta kun kunnon pakkaset iskee. Jos nyt on nautittu +30 asteen helteistä, toivottavasti emme talvella nauti paria kuukautta -30 asteen pakkasjaksosta vuorostaan. No, siihen on nyt valmistauduttu ja kaikki on valmiina kylmien säiden saapumiseen, kunhan se ei vielä vaikka kuukauteen-kahteen tapahtuisi vielä. Sitä ennen teen takkaan täyspesun, eli putsaan sekä ulkoa että sisältä kunnolla, jotta syksyllä on kiva aloittaa takan polttaminen taas ja avata kausi kohti tunnelmallista syksyä kohti.

Ihana viikkoa muruset, nyt kamat kasaan ja menoksi,1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.