Asu ekaan päivään valmiina - röyhelöä ja pastellia

3. elokuuta 2018


Oikein mukavaa iltaa ihanat ja ihanaa viikonlopun aloitusta!

Johan se tämä tokavika lomaviikko juoksi nopeaa vauhtia loppuun. Varmaan sen takia, koska se piti kaikkea mukavaa puuhaa sisällään. Nyt on kyllä itse tyytyväinen, että emme varanneet ulkomaan matkaa tähän kesälomaan, koska säät on ollut aivan mahtavat - paremmat kuin koskaan aikaisemmin kesäloman aikana. Ei siis harmita yhtään, vaikka ei tullut järjestettyä matkaa, koska nyt syyskuun lopussa tai lokakuun alussa lähtö alkaa kuulostaa täydelliseltä ajoitukselta, kun kylmät ilmat ja ehkä sateet on jo kerennyt saapumaan ja syksy päässyt hyvään vauhtiin. Matkakohde alkaa ja pikkuhiljaa varmasti selkeytyä. Matkat ei vaan nyt oikein pyöri mielessä, kun mittari näyttää ulkona +31 astetta ja hiki virtaa ihanasti. Tänäänkin frisbeegolf-radan suorittaneena hiki valui päästä varpaisiin ja lippis oli 19 reiän jälkeen aivan histä märkä, vaikka matkaa tuli tehtyä vain 3 kilometrin verran. Ou jeah, ihanaa!

Meillä jatkuu loma vielä ensi viikon torstaihin asti, kunnes päiväkoti ja eskari alkaa. Reppuasia on saatu hyvälle asteelle ja ensimmäisen päivän vaatteet on jo viikkoa aikasemmin tyttöjen osalta valittu. Pitäisikö sitä itsekin miettiä mitä laittaa ensimmäisenä päivänä päälle, kun palaa töihin? Ehkä ei kuitenkaan. Ensi viikolla piti alkaa taas viilenemään jopa pariin kymmeneen asteeseen. Se on kyllä aika tervetullutta näiden tuskaisen kuumien öiden jälkeen. Ensi viikon torstaina voi sataa tai paistaa, meidän tytöt on valmiita palaamaan normiarkeen röyhelön ja pastellivärien avulla, kun tilasin Gugguun alesta heille valmiiksi syksyn vaatevarastoon täydennystä. Mielestäni tämän kesän Gugguun vaatteet oli niin ihanan värisiä, että ne sopivat kivasti piristämään tunnelmaa myös syksyn sateissa ja synkistelyissä. Hieman valoa ja pirtsakkuutta syksyyn!
Mukavaa viikonloppua toivottaen,2 kommenttia

  1. Hei,Ihan mielenkiinnosta. Olisi mukavaa nähdä postausta teidän eskariin lähtevän tytön huoneesta ja muista vaatteista. Miten on varauduttu eskan aloitukseen?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.