Jotexin syksyä ja -20% alennuskoodi blogin lukijoille

20. elokuuta 2018

* Kaupallinen yhteistyö*
Oikein mukavaa huomenta ihanat!

Uusi viikko, uusi maanantai ja uudet kujeet! Tätä viikkoa on tosi kiva aloittaa etätöiden parissa ja lapsia päiväkotiin ja eskariin vieden. Eskari ja päiväkoti ovat alkaneet kyllä niin hienosti, että tyytyväisempi ei voisi olla. Ja se mikä on ihanaa, on se että omat lapset menevät mielellään hoitoon päiväksi ilman itkua ja hampaiden kiristelyä. Eskarin aloitus ei sen kautta itseä hirveästi stressannut, koska vanhempi tyttöni on kuin minä: sosiaalinen, tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja tosi rohkea. Uusia kavereita on jo tullut, joten aloitus meni aikalailla täydellisesti ja uusista ystävistä on jo juteltu. Joten mukava tässä on lasten kanssa viikkoa käynnistää jälleen kerran.

Viikkoa muuten käynnistellään muutenkin mukavissa tunnelmissa, koska pääsen tarjoamaan kaupallisessa yhteistyössä yhdessä Jotexin kanssa lukijoilleni alekoodia, jolla saatte yhdestä tilauksesta -20% alennusta. Itse tilasin Jotexin syksyn uutuuksista kotimme olohuoneeseen valkoisia koristetyynynpäällisiä, koska projekti "valkaise koti" on kirjaimellisesti alkanut. Sijoitin päälliset sekä olohuoneeseen että makuuhuoneen puolelle. Olohuoneen pöydälle löysin Jotexilta aivan ihanan koristelasikuvun ja alustan sille. Korkea lasikupu pysyy vakaasti tumman puualustan päällä reunassa olevan uran ansiosta. Materiaali on lasia ja puuta. Kuvun korkeus 50 cm ja halkaisija 27 cm. Sen sisälle voisi asettaa vaikka mitä ihania aarteita tai esineitä, mielikuvitus pääsee valloilleen.

Jotexin syksystä olisi löytynyt vaikka mitä ihanaa ja heille tulee vielä lisää tuotteita valikoimaan nyt syksyn aikana. Ja mikä mukavaa, te lukijat saatte koodilla COCONUT20 (isoilla kirjaimilla oltava) 20% alennusta yhdestä ostoskerrasta kaikista tuotteista. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai alennustuotteisiin. Koodi on voimassa 2.9.2018 asti, joten shoppailuaikaa riittää. Koodia voi siis käyttää vain kerran.
Ihanaa maanantaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.