One and only

1. elokuuta 2018


Huomenta ihanuudet!

On elokuu. Tässäkö se kesä oli? No ei todellakaan, jos minulta kysytään. Tarkoitus olisi palata työpaikalle työn ääreen vasta parin viikon päästä eskarin ja päiväkodin alettua. Sitä ennen pitää saada muutama asia hoidettua ja syksyn reissu buukattua. Ainoaa ongelmaa reissun suhteen on se, että löytyisi sopiva rako, jolloin voisi töistä olla sen viikon vielä pois. Työn puolella syksy menee varmaan taas aika haipakkaa, itseni tarvii rekrytä tiimiin hyvää tekijää, kaikki pitää saada ajoissa valmiiksi ja vaikka mitä. Mutta ei oikeastaan mietitä kyllä sitä vielä, muuten paukkaa stressiä ja sitä ei kyllä tällä ekalla loman puolikkaalla ole kerennyt päivääkään miettimään ja pohtimaan. Niin kauan kun helteet pyörivät Suomen päällä, ei tarvitse omassa kodissakaan sen ihmeempiä tehdä. Olen kyllä lomalla kerennyt olemaan ahkera sisustuksen parissa sen osalta, että muutama hankinta on tullut tehtyä, joita sitten esittelen täällä, kunhan tässä vain kerkiää. Vaalea linja jatkuu ja mihin se nyt katoisi. Kohta kyllä voi katseet kääntää jo ihan pikku hiljaa syksyyn ja katsastaa sen trendejä - mikä on tänä syksynä pop ja mikä not? Tuleva Habitare tuo varmasti vastauksia trendien osalta ja sitä ennen alkaa lempparibrändit julkaisemaan syksyn mallistoja myös. Itse ajattelin Habitarella viettää aikaa pari päivää ja voi olla, että minut myös nähdään seisomassa yhdellä osastolla, jos kaikki saadaan onnistumaan ja aikataulut matchaamaan. Mutta siihen nyt on vielä kuukausi aikaa, joten paljastellaan silloin enemmän asiasta.

Itse olen tälle syksylle asettanut neljä sisustuksellista tavoitetta:

- makuuhuoneeseen mattoa
- makuuhuoneeseen yöpöydille valaisimet
- keittiön maton uusiminen
- nuoremmalle tytölle kirjoituspöytää

Kyllähän niitä muita pienempiä juttujakin löytyisi hankittavaksi, esim. kunnon viltti olohuoneeseen. Mutta samalla ajattelin laittaa myyntiin ison sisustuspaketin, joka pitää sisällään tekstiileistä maljakoihin kaikenlaista ylimääräistä. Pistetään kaikki kuntoon loman aikana!


Ihanaa keskiviikkoa ja kuukauden aloitusta toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.