Pehmeää Hattaraa makuuhuoneessa

22. elokuuta 2018

*Kaupallinen yhteistyö*


Oikein kaunista huomenta ihanat ja mukavaa keskiviikkoa!

Voi että miten syksyinen olo maanantaina oli. Ensimmäinen päivä, kun tuntui syksyn alkaneen ja kesän olleen tässä. Näin ei ole, jos uskoo perjantain säätiedotusta ja +24 asteen ennusteita. Mutta silti. Maanantaina tuli tehtyä jotain mitä ei ole vähän aikaan tullut tehtyä: kynttilöitä palamaan, villasukat jalkaan ja villatakki päälle. Se oli kyllä vaan minä, tytöt hyppelivät topit päällä. Itse olen sellainen jäätyjätyyppi ollut aina huonon hemoglobinin takia. Aina sormet ja jalat jäässä. Talvisin nukun jopa villasukat jalassa. Kyllä, Ms Freeze täällä! Onneksi lajikavereita löytyy aika paljon. Ainakin ihanan työkaverini kanssa aina valitamme kylmyydestä, mutta onneksi vain toisillemme. Siksi itseäni ei kesän kuumat helteet haitannut yhtään, vähän vain nukkuessa, mutta silti en valittanut. Mutta sitten tulee se mutta. Kaikkea aikansa, niinkuin sanotaan. Oli kyllä aikas kivaa maanantaina jo kuuden jälkeen sytytellä kynttilöitä ja vetää villatakkia päälle. Mehän hurahdimme lasten kanssa sienien keräilyyn viikonlopun aikana ja eilen lähdimme päiväkodin ja eskarin jälkeen heti kohti sienimetsää. Löysimme hyvän apajan viikonloppuna ja joka kerta kun metsässä tallustelemme, on samaan paikkaan ilmestynyt uusia kanttarelleja kuten eilenkin oli - kiitos ihanien sateiden! Syksyn tuntua, kyllä sitä nyt voi jo ääneen sanoa.

Syksyä kohti tässä mennään kovaa vauhtia ja vihdoinkin oman kodin syksyisen tunnelman luominen on päässyt pikkuhiljaa vauhtiin. Syksyisin siirrytään yleensä hempeistä kesän tekstiileistä tummempiin sävyihin, mutta itse otin tänä syksynä eri linjan ja lähdin lisäämään tekstiileiden pehmeyttä ja vaaleutta. Kaupallisessa yhteistyössä Kaluste Iivosen kanssa kotiimme saapui Vm-Carpetin valkoinen Hattara-matto koossa 160x230- koossa. Hattara matto on jalan alla ihanan pehmeä lyhytnukkainen matto. Se sopii erinomaisesti niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen ja antaa tilaan tyylikkään ja kodikkaan tunnelman. Hattara-mattoa saa myös erikoismittaisena. Itseltäni löytyy sama matto sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa valkoisen värisenä. Valkoinen on herkkä väri, mutta se tuo niin ihanasti vaaleutta omaan kotiin ja sopii täydellisesti harmahtavaan laminaattiin. Samaa mattoa on saatavissa muutamassa eri värissä. Viime vuoden Habitaressa ihastelin ihanan hempeää vaaleanpunaista sävyä, jota löytyy myös Kaluste-Iivoselta monessa eri koossa. Pyöreää mattoa vielä unelmoidessa yksi haave toteutui. Nyt makuuhuone on saanut tarvitsemansa pisteen i:n päälle ja miten mukava makuuhuoneessa on kävellä, kun jalan alla tuntuu pehmeä tunne.Hattaran kevyttä tunnetta ihastellessa,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.