Seuraa pimeneviin iltoihin ja ensimmäisen arvion aika

3. syyskuuta 2018


Kaunista huomenta syyskuun ensimmäiseen maanantaihin!

Olipahan viikonloppu! Perjantai oli aivan ihana kokonaisuudessaan, lauantai todella mukava - ilta valitettavasti päättyi ikävästi, sunnuntai taas mitä parhain ja voimaannuttavin parhaiden ystävien seurassa PompDeLuxin kutsuilla. Sillloin kun ystäviä tarvitsee, parhaat ovat aina käden ulottuvilla ja auttamassa. Mutta tästä käynnistyy uusi viikko ja uudet kohtaamiset. Tänään vedetään taas illalla ihan täysillä valmennusryhmän kanssa, viikko takana ja yksitoista viikkoa edessä. Motivaatio on tällä hetkellä aikalailla tapissaan ja olen satavarma, että missään vaiheessa se ei tule lopahtamaan tai lipsumista tapahtumaan. Syksy on yleensä sitä aikaa, kun tuntuu, että motivaatio alkaa tipahtamaan, pimeät illat synkistävät kesän jälkeen ja muutenkin voi olla vaikeampaa. Vähän sellainen kesän jälkeinen "back to reality" jos niin voi todeta. Itselläni oli erittäin mukava kesä ja ei mikään parhain syksyn käynnistys, mutta hei - täältä tullaan tarmolla kuin junan veturi. Kuten viime viikolla kerroin, huomenna olisi taas tapaaminen ravintoterapeutin kanssa edessä ja uskon tulosten parantuneen ja hänenkin olevan tyytyväinen kuukaudessa tapahtuneeseen muutokseen. Jos ei lauantaiyön kovia vatsakipuja lasketa, kuukausi on mennyt kyllä paremmissa merkeissä ja turvotus alkanut pikkuhiljaa vatsassa helpottaa. Pikkuhiljaa hyvä tulee, se pitää muistaa!

Viikonloppu on nyt takana ja viikko startattu toiveikkaana ja katse kohti tulevaisuutta. Siksi on hyvä siirtyä suoraa päätä päivän aiheeseen, joka kulkee otsikolla "seuraa pimeneviin iltoihin". Nuoremman tytön huoneeseen kotiutui kaupallisessa yhteistyössä be&livin kanssa aivan ihana, harmaan värinen susivalaisin. Susi kuuluu eläinaiheiseen valaisinsarjaan, joka on uusinta uutta be&livin kokoelmassa. Tähän eläinkokoelmaan kuuluu susi, kettu ja karhu. Nuorempi tyttö halusi ehdottomasti oman suden huoneeseensa yövalaisimeksi ja niin me kiinnitimme sen sängyn viereen seinälle tuomaan valoa pimeneviin syksyn iltoihin. Valaisin on niin kevyt, että sen voi seinään kiinnittää joko ruuvilla tai tarralla. Valaisin kuuluu ihanaan Spirit Animals-sarjaan se kyllä kuvaa valaisimen tunnelmaa todella hyvin. Valaisimen koko on 29x20cm ja helppo koota.

Oikein mukavaa viikon aloitusta ja muistakaa nauttia tästä viikosta!*Valaisin saatu yhteistyössä be&livin kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.