Sohvanvaihtoviikot - hyvästit vanhalle sohvalle

26. syyskuuta 2018


Oikein kaunista huomenta teille ihanat!

Uu mikä viikon aloitus! Instan puolella on paljon tullut huudeltua Liikuntaviikkojen perään sydämen asialla ja samaa aion jatkaa koko viikon näyttämällä esimerkkiä mitä liikunnan voimalla voi saada aikaan. Itse olen kyllä ollut aivan uusi ihminen viime ja tämän viikon ja sitä oikein odottaa pääsevänsä sheikkaamaan bootya zumbatunnille, pääsevänsä ulkoilemaan kauniiseen säähän hyvässä seurassa frisbeegolfia pelaillen, sekä pääsevänsä salille suorittamaan saliohjelmat huomaamalla kehitystä tapahtuneen neljän viikon aikana. Paljon asiaa yhteen lauseeseen, mutta sitä nämä kaksi viikkoa on ollut kaiken muun lomassa. Syksy on yleensä väsymyksen ja kiireen aikaa, mutta itse olen päättänyt painaa niiden tunteiden päälle täydellä energialla, kerran se tuo näin hyvää fiilistä, joka tuntuu ja näkyy myös muille. Väsymys ei kyllä häviä ikinä, se tuntuu olevan vakioarvo sen jälkeen, kun on lapsia saanut ja herätyskello soi toimistopäivänä kello 5.00. Mutta se on sellainen asia, jonka kanssa oppii elämään ja sitä huomaa mielellään menevänsä aikaisin nukkumaan melkein heti sen jälkeen, kun tytöt on saanut nukkumaan. Nyt kun sitä tulee harrastettua kaikenlaista liikuntaa joka päivä, palautuminen ja unen merkitys nousee todella suureen rooliin. Siksi eilenkin frisbeegolfin jälkeen päätin valmistaa ruokaa, istua hetken alas ja sen jälkeen suoraa päätä nauttimaan hyvistä yöunista. Tänä aamuna sitä tuli virkeänä herättyä ja nyt taas jaksaa tsemppailla ja illalla vatkaa lantiota kuumien rytmien tahtiin tanssitunnilla. 

Mutta sitten kuumesta kuumempaan aiheeseeen, eli meidän Söderhamn-sohvaan. Tässä on tullut jo hetken iltaisin sohvalla istuessa, että vitsi kun oma sohva olisi löhösohva. Meidän nykyinen sohva on aivan ihana, mutta se ei aja sitä tarkoitusta mihin se tuli aikoinaan hankittua. Voi kun tähän olohuoneeseen mahtuisikin kulmasohva, niin saisin muokattua nykyisestä sohvasta varmasti mieleisen vaihtoehdon, mutta se ei valitettavasti ole tässä kodissa ja olohuoneessa mahdollista. Takan ja ulkoseinän välissä on sen verran vähän tilaa, että muuttamalla nykyinen sohva kulmasohvaksi, ei se valitettavasti mahtuisi sille tarkoitettuun tilaan. Ei jää monesta sentistä kiinni, mutta haluan kumminkin, että sohvan ja takan väliin jää pieni rako ihan turvallisuussyistäkin. Takka kuumenee nyt syksyllä ja talvella sen verran, että on parempi pitää turvallista väliä kuumaan takan seinään. Jos tässä aloittaa laittamalla päälliset pesuun ja palataan sitten asiaan, kun on toiminnan aika. 
Mukavaa keskiviikkoaamua toivottaen ja jos tänään päätät ottaa Liikuntaviikon haltuun vaikka Instan puolella, tägää minua mukaan niin tuun täysillä tsemppaa ja ihailemaan kaikenlaista liikunnan iloa. Muutama teistä on kysynyt minulta Instassa, että olenko tämän viikon lähettiläs, mutta vastaus siihen on ei. Olen vain itse päässyt taas liikuntaan takaisin kiinni ja löytänyt sen hetken hukuksissa olleen palon liikuntaa kohtaan ja sitä niin mielelläni täydestä sydämestä muillekin jaan.


Joten iloa päivään,2 kommenttia

 1. Heippa! Mihin meinasit laittaa sohvan myyntiin kun sen aika koittaa? Täällä yksi kiinnostunut ostaja vaan kyselee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kyselijöitä on ollut ja se on nyt alustavasti varattu, mutta palataan aiheeseen sitten myöhemmin, kun ajankohta lähenee :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.