Sydämellinen kiitos ja arvontojen voittajat

1. syyskuuta 2018


Oikein kaunista huomenta lauantaihin!

Mikä viikko takana! Tullut mentyä kyllä kuin tuulispää taas kerran. Sitä tämä syksy tuntuu olevan, kiireen aikaa. Tällä viikolla tuli vietettyä paljon aikaa Helsigissä hommissa ja töiden jälkeen salihommissa. Maanantaina käynnistin vihdoinkin kuntoklubillani syksyn valmennusryhmän, jossa 12 viikkoa tehdään pienryhmän ja pt:n kanssa vaihtuvaa salitreeniä. Tavoitteet on nyt itselle määritelty, kehonkoostumusmittaus suoritettu ja tästä matka on nyt startattu. Tänä aamuna huomasin ihan uuden tunteen, nimittäin kipua pakaroissa ja reisissä. Jotain siis tullut tehtyä oikein ja ohjelma toimii. Olen saman valmennuksen käynyt vuonna 2015 ja silloin sain kyllä ihan hyviä tuloksia aikaan. Toivotaan, että tänä syksynä tulokset ovat yhtä hyvät ja toivottavasti vielä jopa paremmat. Siihen siis omat arki-illat ovat aikalailla kuluneet tällä viikolla - jumppapumppaan. Eilen koimme kyllä lasten kanssa ihanan yllätyksen, kun meillä oli ihan mennyt ohi kaupungissamme starttaava Tivoli Sariolan olemassaolo. Eilen oli mukavan lämmin ilta, joten päivällisen jälkeen suuntasimme kaupunkimme rantaan ja tivolissa vierähtikin helposti melkein pari tuntia. Mutta olipa meillä hauskaa ja mukavaa! Tytöt juoksivat laitteista toiseen ja itsekin hyppäsin mukaan pariin laitteeseen. Suosikiksi muodostui meille maailmanpyörä, josta ihailimme kauniin kotikaupunkimme maisemia kaksi kertaa. Tänään vuorossa olisi lapsien voimistelua, syntymäpäivää ja muuta mukavaa puuhailua. Huomenna käymme PompDeLux-kutsuilla ja vierailemme tivolissa vielä kerran.

Minun piti ihan erikseen kiittää teitä edelliseen postaukseen kommentoinneille ja monista sähköposteista, Insta-viesteistä ja erästä tytön päiväkotikaverin äitiä, jotka annoitte tosi ihania vinkkejä omaan terveyteen koskeviin kipuihin ja kroppani turpoamiseen. Kaikki vinkit ja mielipiteet tuli luettua huolella läpi ja ne lämmitti suuresti itseäni. Ensi viikolla minulla on taas tapaaminen ravintoterapeutin kanssa, joten katsotaan onko muutosta tapahtunut kuukauden aikana, kun toimenpiteisiin on alettu. Jos ei, niin sitten tutkimukset jatkuu ja jatkuu vaan.

Mutta kiitos ihanat viesteistä ja kommenteista!Ja sitten niihin arvontoihin!

Nyt paljastan sekä kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa sekä kaupallisessa yhteistyössä be&liv:n kanssa järjestettyjen arvontojen voittajat. Onnea haluan toivottaa:

- Jollyroomin repun voitti nimimerkki titin_blogi_titti
- Habitare-lippupaketit voitti Amanda Rekonen & Karoliina


Onnea voittajille ja olettehan yhteydessä minuun mahdollisimman pian, viimeistään 6.9. mennessä.


Ihanaa viikonloppua toivottaen,


4 kommenttia

  1. Eikä...!! Olen voittanut, -ihanaa, KIITOS!💕

    VastaaPoista
  2. Oletteko muuttaneet kun katselin vuoden 2014 blogeja niin näytti olkkari erilaiselta?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.