Tuskainen taival onneen

23. syyskuuta 2018


Oikein kaunista huomenta ihanat!

Oih miten ihanaan tunteeseen tänä aamuna tulikaan herättyä. Ihan mieletän viikonloppu takana ja tänään se vaan jatkuu - ihanaa! Tämä on kyllä ollut sellainen mieltä nostattava-viikonloppu ja hymyssäsuin tullut mentyä. Aika päinvastaisia tunteita kuin mitä viime viikolla turhautti. Syypäät minun hymyyn löytyy monta: syksy, liikunta, kunnon yöunet, kynttiläillat, hyvä seura, mitä vielä sitä tarvitsee elämäänsä just nyt? 

Yhdestä asiasta olen niin onnellinen, päätöksestä lähteä kuukausi sitten startanneeseen valmennukseen mukaan. Jos et ole aikaisemmin lukenut blogiani, niin pientä taustaa. Itselläni kroppa alkoi keräämään pahasti nestettä itseensä tuossa talven aikana ja sitä tutkittiin ja hutkittiin eikä syytä löytynyt. Itsellä oli turvonnut olo, kasvot ja rinnanympärys sekä alavatsa alkoi turpoamaan ja olo oli kuin rekan alle jäänyt. Tutkimuksia tehtiin ja lopulta minut laitettiin ravintoterapeutille, joka ei löytänyt ravinnostani mitään syytä näihin oireisiin, koska ruokavalioni on ollut viimeiset 5 vuotta samanlainen ja ravitseva. Niinpä kaikesta mietteliäänä päätin ilmoittautua mukaan oman kuntoklubin järjestämään valmennukseen, jonka kautta saisin treeniohjeet, personal trainerin mukaan, kannustavan ryhmän ja ponnetta omaan tekemiseen. Ryhmä kestää 12 viikkoa ja heti ensimmäisenä päivänä kaikki halukkaat pääsivät ottamaan InBody-mittauksen eli kehonkoostumusmittauksen, jotta tavoitteita itselle voisi tavoittaa myös sen kautta ja seurata kehittymistä. Otimme myös 5 mittaa omasta kehosta, koska kehityksessä on turha tuijottaa puntaria, jonka olenkin siirtänyt syrjään. Näiden mittojen avulla voisi seurata omaa kiinteytymistä ja lihasten kasvamista. Kerran jo vähän otin varaslähtöä ja otin aamusta mittoja ja kehitystä oli jo 3 viikossa nähtävissä. Huomenna on se päivä, kun ajattelin heti aamusta ottaa ylös merkittävät mitat ja katsoa kolmen viikon kehityksen. Kolme asiaa on varmaa ainakin tähän mennessä:

- Olo on niin paljon parempi ja kivut vatsasta ovat hävinneet melkein kokonaan
- Uutta motivaatiota monelle osa-alueelle löytynyt ja ns. uutta tarmoa
- Rakkaus liikuntaa kohtaa taas löytynyt
Nyt vielä takaisin sänkyyn nauttimaan rauhallisesta aamusta ja sitten kohti aamusalia! Joten ihanaa aamuhetkeä sinne sinulle juuri nyt ja nautitaan tästä päivästä.


Terkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.