Tykkään susta niin ja arvonta

30. syyskuuta 2018


Oikein ihanaa huomenta ihanat!

Oih, sunnuntaiaamu - tykkään susta niin että halkeen!

On kyllä ollut niin mukava viikonloppu, vaikka se onkin ollut ohjelmaa täysi. Eilen aamusta riensimme lasten kanssa Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämään kirppikselle lähikoululle kurkkailemaan, jos vaikka jotain tarpeellista löytyisi. Olen kyllä ollut jo tähän mennessä tosi tehokas ulkovaatteiden ja lasten asusteiden osalta, joten niihin ei ollut täydennustarvetta. Mutta kun vaatteet ja kengät ovat kuluvia juttuja, halusi sitä varmuuden vuoksi etsiä myös varastoon valmiiksi muutaman varavaihtoehdon isomman tytön koossa, koska ensi syksynä se koko menisi sitten nuoremmalle tytölle. Itselläni on käynyt hyvä tuuri, että tytöt on samaan aikaan vuoden välein saman kokoisia. Siksi vaatteet siirtyvät isommalta pienemmälle loistavasti ja joka vuosi ei tarvitse kummallekin ostaa uusia vaatteita. Tämä kirppisreissu oli tosi mukava, mukaan lähti kyllä vain leluja tällä kertaa. Kirpparin jälkeen oli vuorossa luistelun jumppaa, äidin tanssituntia ja iltadisco. Oikein mukava lauantai ja tästä tulee varmasti ihan yhtä ihana. Ainakin aattelimme makoilla vielä hetken sängyssä, koska tänä aamuna ei ole mihinkään kiire, vaan tänään voi nauttia siitä arjen luksuksesta. No, se kiireetön aamu kyllä katkeaa siihen, kun parin tunnin päästä kuuluu "Äiti, tuu tekee aamupalaa". Ja äiti kipittää tekemään maitopuuroa, hih!

Mutta tänään palaillaan jälleen makuuhuoneen puolelle. Makuuhuoneesta on tullut jo hetken monta päivitystä ja postausta, mutta kun pidän makuuhuoneestani niin. Yleensä syksyllä siirrytään tummempiin tekstiileihin, mutta itse pidän makuuhuoneen vaaleasta ilmeestä. Unelmissa olisi kyllä hankkia makuuhuoneen seinään oikein tosi iso kukkatapetti, mutta se unelmiin jääköön luultavasti ikuisesti. Ennen ajattelin, että makuuhuoneessa tulee vain nukuttua ja siinä kaikki. Mutta siihen on tullut iso muutos, kun huomaan illasta siirtyväni ajoissa makuuhuoneen puolelle joko lukemaan kirjaa tai kirjoittamaan postauksia. Aamusta taas viikonloppuisin sitä pitkittää ja pitkittää ylösnousua mahdollisimman pitkään, koska makuuhuoneessa on aamustakin ihanan hämyinen tunnelma. Nyt kun makuuhuoneeseen sai aivan ihanat, pellavaiset, vaaleanharmaat lakanat rauhoittamaan mieltä ja tuomaan ihanan pehmeetä tunnelmaa iholle, ei esteitä nautinnolle ole.
Muistattehan vielä tänään osallistua Instan puolella arvontaan, jonka järjestän tämän kuvan alla. Pääpalkintona ihanat pellavaiset tyynyliinat, joiden värin saat itse valita.


Ihanan unenmaista päivää kaikille toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.