Vanhemman tytön huoneen muutos - eskarilaisen työpiste

28. syyskuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta syyskuun viimeiseen perjantaihin ja viikonlopun aloitukseen!

Huh, ensi viikolla sitä käynnistyy jo lokakuu. Apuva! Sehän tarkoittaa, että jouluun on alle kolme kuukautta aikaa. Pitäisiköhän sitä aihetta alkaa miettimään ja suunnittelemaan? Noh, jos jätetään se ensi kuulle, eli ensi viikolla voi jo alkaa miettiä asiaa. Hyvä kun tässä omat syksyiset kuviotkaan on selvät, saatika jouluiset. Mistä tietää syksyn alkaneen kunnolla? No ainakin siitä, kun eilen illalla juoksulenkillä sai ensimmäistä kertaa laittaa pipoa päähän tänä syksynä ja työkollegat kertoivat skapanneensa jo autojen ikkunoita aamusta. Niin ja takkaakin on saanut jo pari kertaa polttaa. Yhtäkkiä kotona vallitseva 21 asteen lämpötila tuntuu kylmältä, kun koko kesän sitä sisätilalämpöä on toivonut. Mutta aikas ihanaa, että kylmenee ja illat pimenee. Hyvä syy iltaisin hyppää sohvalle viltin alla ( ja melkein nukahtaa pystyyn) ja nauttia rauhallisesta illasta. Niin ajattelin tänäänkin tehdä sen jälkeen, kun lapset olen saanut nukkumaan. Mutta sitä ennen kerkee vielä vaikka mitä tapahtumaan, joten kohta tässä alettava töiden pariin.

Sitä ennen onkin mukava hypätä pitkästä, pitkästä aikaa vanhemman tytön huoneeseen, joka on kokenut täydellisen mylläyksen. Päätimme nimittäin uudistaa huonetta ja tehdä siitä ison eskarilaisen tytön huoneen. Olen huomannut tytön alkaneen enemmän ja enemmän viihtymään yksikseen omassa huoneessa kirjoituspöydällä puuhaillen, joten oli aika tehdä hänelle enemmän tilaa pöydän äärelle ja tehdä huoneesta mahdollisimman tilava. Yritin ehdottaa vanhemmalle tytölle, jos siirtäisimme muutaman ei niin välttämättömän tärkeän sisustusjutun toiseen huoneeseen, mutta ensimmäistä kertaa sain vastauksen, että ei hän halua. Apuva, nytkö se oma tahto alkaa näkymään ja kuulumaan asioissa? Ainakin saimme yhteisymmärryksessä pyöräytettyä huoneen uusiksi ja kirjoituspöydän ympärille tilaa puuhailla.








Oikein mukavaa viikonloppua toivottaen,



2 kommenttia

 1. Oi,että ihan super kaunis huone😍 meillä on ekaluokkalaiselle tytöllä myös oman huoneen tuunaus edessä! Ihan kivaa näin äidinkin mielestä😊 ihanaa viikonloppua teille♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana sinä ♡ Niin isoja tyttöjä jo kummallakin sitten ja kiva kun saa vähän muutella niin mahtuu sitten paremmin puuhailemaan. Voi aika miten kulutkaan nopeasti ♡

   Ihanaa viikonloppua ja perjantaita ♡

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.