Ehkä viimeisen kerran

1. lokakuuta 2018Oikein ihanaa huomenta kauniiseen maanantaihin ja lokakuun aloitukseen!

Voi miten tykkäänkin lokakuusta ja olen aina tykännyt. Omat nimipäivät, lapsen syntymäpäivä, joulu lähestyy, syksy parhaimmillaan - monta syytä iloita tätä hetkeä. Tiedän kyllä jo valmiiksi, että lokakuu tulee olemaan itsellä sellaista hulabaloota ja todella kiireistä aikaa, että saa nähdä mihin kaikkialle sitä kerkeää mukaan repeämään. Onneksi omaa arkea helpottaa kolmen päivän vapaat syyslomalla, joten hetken kerkeää edes hengähtää, ennen kun taas pitää pistää kutosvaihde silmään. Mutta onneksi kaiken kiireen keskellä odottaa ihana palkinto, nimittäin ulkomaanmatka marraskuussa. Tässä kuussa tulee vain vierailtua Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella ja ehkä jopa jossain ylläripaikassa. Tämä alkusyksy on ollut monelta osalta yllätyksiä täynnä olevaa aikaa ja toivon, että yllätykset jatkuvat pelkästään liikunnan puolella, siis ne positiiviset yllätykset. Omaan henkilökohtaiseen tavoitteeseen valmennuksen osalta on vielä matkaa, mutta tänään sitä ollaan puolessa välissä ja voin rehellisesti todeta, että enempää en olisi näiden kuuden viikon aikana voinut itsestä antaa. Joten tällä mennään ja valmennuksen lopussa lupaan paljastaa miten kaiken kaikkiaan meni. Nyt kun kaikki harjoitukset saa mallikkaasti hoidettua tämän kuun aikana ja pysyttyä siinä ruokavaliossa mitä itselle määritin, ei se muusta voi jäädä kiinni. Tarmoa nimittäin täältä löytyy enemmän kuin koskaan, kiitos muutaman motivoivan ihmisen, jotka ovat omalla käytöksellään työntäneet oikeaan suuntaan. Tähän hyvään tunteeseen on jäänyt ihan koukkuun.

Menipäs tämä aloitus nyt ihan joksikin muuksi mitä olin suunnitellut, mutta eipäs haittaa. Olin nimittäin ajatellut kirjoittavani tänään viimeistä kertaa täällä blogin puolella olohuoneen sohvasta ja heittää sille jäähyväiset ja kiittää ihanista hetkistä, mutta vähän toisin tämä meni. No mutta anyways, nyt on se hetki kun ehkä viimeisen kerran postailen olohuoneen puolelta tällä kokoonpanolla, koska ensi kerralla olohuoneessa on hypätty tunnelmasta toiseen, kun uusi sohva on meille saapunut. Oli kyllä itsellekin suuren suuri yllätys, kun sain perjantaina ilmoituksen uuden sohva saapumisesta tällä alkavalla viikolla. Olin itse vähän puulla päähän lyöty, mutta hei, eihän parempaa yllätystä voisi olla! Mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta ja millaisen muutoksen uusi sohva tuokaan meille. Kunhan siinä on hyvä löhötä ja rentoutua, niin kaikki on hyvin ja tarpeet tullut tyydytettyä.

Innokkaasti jo odottavana,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.