Hinkuttelua ja uusi järjestys

3. lokakuuta 2018Hyvää huomenta ihanat keskiviikkoon!

Kylläpäs tänä aamuna väsytti. Viime yö tuli valvottua aika pitkään tehden mitä? No tuijottaessa Sohvaperunat-sarjaa. Voi jestas miten hassulta se teille voikaan kuulostaa, mutta itse pidän kyseistä ohjelmaa Stand Up-ohjelman rinnalla ihan parhaaksi viihteeksi ever, kun sitä toivoo sellaista hetken nollausta ja aivot narikkaan-ohjelmaa. Jokainen kausi ja jakso tullut katsottua ja joka jakso tullut myös yleensä vedet silmissä jotain juttua naurettua. Stand Up-ohjelma on kyllä sellainen, että sitä ei voi Ruudusta tuijottaa normaalit ripsivärit silmissä. Nimittäin sen ohjelman jälkeen omat kasvot muistuttavat sitä, kun olisin käynyt uimassa meikit päällä. Olisi niin mahtavaa mennä katsomaan Stand Up-show ihan livenä pitkästä aikaa, koska se on kyllä jotain ihan huippua lauantai-illan tekemistä. Muistaa vain vedenkestävän ripsivärin ja olla treenaamatta vatsoja, koska vatsakihakset saa kyllä niin kyytiä show:n aikana nauraessa todella hauskoille jutuille. Oli kyllä viime yönä tuo Sohvaperunat ihan parasta tarjontaa tähän mielentilaan ja nukkumaan mennessäkin vielä nauratti.. ja tänään herätessä!

Ja kun alustus koski makuuhuonetta niin jatketaan samalla teemalla, eli pysytään samassa huoneessa. Huomaatte ehkä kuvista, että makuuhuoneen järjestys on muuttunut ihan erilaiseksi. Tämä järjestys on vain hetkellinen ja kestää tämän viikon, koska ajattelin toteuttaa makuuhuoneen seiniin kunnon hinkuttelu-tehtävän, eli putsata seinät täysin. Seinät ovat saaneet osumaa leluista, sängynpääty on tummentanut taustaseinää ja muutenkin seinään on muodostunut vaikka mitä ihmeellisiä viivoja ja jälkiä, joten nyt on otettavat kaikki puhdistusaineet käyttöön ja yrittää saada tummentumat/maalijäljet veks. Karkeana sääntönä maalipintojen puhdistamisessa on, että mitä kiiltävämpi ja kovempi maalipinta on, sitä helpompi se on puhdistaa ja sitä paremmin se myös kestää puhdistamista. Tikkurilan nettisivut neuvovat hyvin:

"Kun puhdistat maalipintaa, pyri puhdistamaan koko seinä tai luonnollinen osa kerrallaan sen sijaan että pyyhit vain yhtä kohtaa. Puhdistaminen voi muuttaa hieman maalin kiiltoa, tai pigmenttiä voi liettyä siivousliinaan maalikalvosta, jolloin puhdistettu kohta erottuu muusta seinästä. Pyyhkimisjälki näkyy sitä selvemmin mitä himmeämpi maali on kyseessä. Vältä voimakkaasti emäksisiä tai happamia pesuliuoksia, vahvoja liuotteita tai naarmuttavia hankausaineita, hankaavia pesimiä, pitkäaikaista pesuliuoksen vaikutusta ja kuumaa vettä."

Eikun hommiin vaan ja seinät kiiltämään!2 kommenttia

 1. Vaihdoin itsekin juuri makuuhuoneen järjestystä, mutta pysyvästi. Tuo mukavaa vaihtelua. Toivottavasti saat seinän putsattua. Hyvät ainakin nuo Tikkurilan ohjeet. :)

  Ps. Olen itsekin Sohvaperunoihin koukussa :D Hyvää ilta katseltavaa.

  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvaperunat on ihan huippu laatuohjelma kyllä, parasta viihdettä :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.