Hotellitunnelmaa - mustaa ja valkoista

5. lokakuuta 2018

*Sisältää mainoslinkkejä*


Oikein kaunista huomenta perjantaihin!

Jippikaijei, viikonloppu jälleen kerran edessä, kunhan työt saa tehtyä ja tietokoneen suljettua. Eli hetki vielä hommia, lapset päiväkotiin ja eskariin, sitten käynnistyy aktiivinen viikendi! Tarkoitus olisi tänä viikonloppuna harrastaa kaikenlaista urheilua niin paljon kun vain ikinä jaksaa ja pystyy. Tämä siksi, koska ensi viikko pyhitetään täysin levolle ja palautumiselle. Viikonlopun pläni on frisbeegolf, tanssitunnit, kuntosalia ja lenkkeilyä. Niin ja lauantaina vielä ihanan ystävän tuparit. Olen kyllä niin ylpeä itsestäni, kerrankin voin niin ääneen todeta. Ajattelin ensi viikolla avata tuntemuksiani kaikesta tästä tapahtuneesta, omasta olosta ja tulevasta, joten palataan tähän ylpeyden tunteeseen ensi viikolla vielä tarkemmin. Tämä viikonloppu ollaan, nautitaan ihanasta laatuseurasta, juhlitaan ystävän ihanaa kotia ja nautitaan urheilun synnyttämästä ihanasta olosta. Oman arjen luksusta -siksi tätä viikonloppua voisi nimittää, koska aion ottaa siitä kaiken irti.

Ja kun päästään siihen ajen luksukseen kiinni, onkin ihana esitellä blogissa aivan ihania makuuhuoneen uutuuksia, joka kyllä inspiroivat itseä kovin mustavalkoista sisustusta rakastavana. Jotex nimittäin julkaisi viime viikolla aivan ihania ja inspiroivia kuvia makuuhuoneesta ja uudesta Mia Parnevikin kokoelmasta. Oma suosikkini tästä mallistosta on nimeltään "Hotel Collection" eli ylellistä arkea. Monet ylellisissä hotelleissa vietetyt yöt antoivat Mialle idean Hotel Collection -mallistosta.

“Onko mitään mukavampaa kuin käpertyä ylellisillä vuodevaatteilla huolella sijattuun sänkyyn?”

5 tähden hotellihuoneen ylellisyys yhdistettynä oman kotisi parhaisiin puoliin. Tulos: vuodevaatteet erittäin pehmeää, viileää ja raikasta perkaalia, jonka langantiheys on 400 tc*. Yksityiskohdat, kuten kaksinkertainen reunus ja musta reuna, luovat elegantin vaikutelman.
Oih, kyllä on ihana tunnelma, juuri sellaista mitä omaan makuuhuoneeseen toivoisi - luksusta keskelle arkea.

Nyt muuten koodilla LOVEAUTUMN saa Jotexilta -20% koko tilauksesta, että se koodi kannattaa hyödyntää - on voimassa 1.10-7.10.2018.


Inspiroivaa perjantaita toivottaen,
Kuvat: Jotex

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.