Joulukoristeita jokaiselle

24. lokakuuta 2018

*Postaus sisältää mainoslinkkejäOikein kaunista huomenta keskiviikkoon!

Huh mitkä kaksi päivää takana. Intensiivistä oppimista ihan mielettömän jengin kanssa ja todella hyviä keskusteluja. Rankka reissu aamuherätyksineen ja matkustusten osalta, mutta niin sen arvoinen. Ja tänään töiden jälkeen matkustelu jatkuu, kun lähden suunnittelemaan tulevaa joululahjaani. Vielä en kerro mikä se on, koska se on vielä suunnittelun asteella, mutta tiedän siitä tulevan jotain upeaa ja ikimuistettavaa ja täydellinen joululahja itselleni. Ihan meinaa alkaa jännittää ja eilen illalla olin niin täpinöissäni, että nukkumaanmeno venähti sitten melkein yhteen asti. Tänään kyllä uni tulee varmasti niin nopeasti, kun illalla vielä Helsinki-reissun jälkeen matkaan salille ja sitten suoraan nukkumaan. Torstaina toimistopäivä ja perjantaina käynnistyy viikonloppu ja leipomisralli kaksien syntymäpäiväjuhlien osalta. Ja vielä kun tietäisi mitä sitä on valmistamassa. Smoothiekakku on jo selvä juttu, mutta katsotaan mitä muuta sitä pyöräyttäisi. Yksi asia on varma: kaikki herkut valmistetaan yhdessä lasten kanssa.

Vaikka tässä on monen monta juhlaa vielä edessä, olen antanut itselleni tosi pikaisen luvan suunnata katseet yhdeksi hetkeksi tulevaan jouluun. Tämä ehkä lähti siitä liikkeelle, kun Suomeen on viikonlopuksi nyt luvattu räntäsateita, niin tuli ihan sellainen että nytkö se joulu sieltä jo pukkaa tulla tämän kauniin syksyn päälle. Nyt on ollut niin kaunista joka puolella, luonto on pukeutunut niin kauniisiin väreihin ja sitten säätiedotus kertoo räntäsateiden saapuvan. Eikä! Jos Suomeen on luvassa hetkellisesti valkoinen maa, niin silloin voi hetkeksi siirtyä jouluisiin aiheisiin ja suunnata katseet joulun koristeluun. Keräsin tähän alas listaa tämän joulun ihanuuksista, mitä nettikaupat nyt tarjoavat ja näkisin oman kodin joulu 2018 kulmakivinä.


1. House Doctor mustavalkoinen tähti
1. Ikea Vinter adventtikynttilät
2. Balmuirin kauniit matta- ja glitterkynttilät


Voi mitä ihanuuksia ja kynttelikkö löytyykin jo meidän kotoa. Viime vuonna sen hankin ja se loppuunmyytiin hetkessä, eli jos sitä nyt halajaa, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Itse olen pitänyt Milano-kynttelikköä ihan ympäri vuoden esillä ja siitä kovin tykännyt. Nyt sitä on saatavana kultaisena ja kromin värisenä. Kromin värinen sopisi kyllä erinomaisesti Flos 2097-kattovalaisimen pariksi, koska niissä on samaa muotoa ja näköä.

Kaikkia ihanuuksia sitä löytyykin jo nyt.


Ihanaa keskiviikkoa toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.