Joulukranssia esille alkavaan marraskuuhun

31. lokakuuta 2018


Oikein ihanaa iltaa teille keskiviikkoon!

Vähän on jäänyt postailut hetkeksi vähälle kaikenlaisen puuhailujen ja töiden takia. Vauhdikkaan viikonlopun jälkeen jatkunut myös vauhdikas viikko, mikä on ollut kyllä oikein mukava jo tähän mennessä. Vähän jännitti tuo viime viikonloppu ja sen myötä se, että saako kaiken haluamansa toteutettua, mutta hyvinhän se meni ja lapset olivat enemmän kuin onnellisia kaksista syntymäpäiväjuhlista, ihanista juhlijoista ja saamistaan lahjoista. Nyt on taas syntymäpäivät vietetty ja seuraavia sitten vuoden päästä suunnittelemaan. Voi olla, että silloin voi jo unohtaa yhteissyntymäpäivien ajatuksen, kun toinen tyttö on jo silloin koulussa ja toinen eskarissa. Apua, ei ajatella vielä sinne asti, vaan nyt nautin näistä pienistä ihanuuksista ja onnellisuuden hetkistä, joita koemme yhdessä. Tänäänkin aamulla heräsi innokas tyttö päiväkotiin, jossa vietettiin naamiaisia ja juhlistettiin Halloweenia. Nyt kun vertaa kuvaa viime vuoden Halloween-juhlista, on kummatkin tytöt kasvaneet vuodessa tosi hurjasti. Aika kuluu tosi hurjaa vauhtia ja pienistä tytöistä tulee isoja!

Nyt kun tässä vihdoinkin ehkä saisi kaikki synttärikoristeet kerättyä kotoa pois ja tyhjennettyä kaikki ilmapallot tyhjiksi, olisi huomisesta lähtien itselläni lupaa alkaa tykittää joulua pikkuhiljaa esille ja alkaa fiilistelemään vuoden ehkä hienointa aikaa. Tällä viikolla mietimme jo töissä, että voisiko sitä pikkuhiljaa alkaa kuuntelemaan jo joululauluja - lumisateesta tietenkin inspiroituneena. Mutta ensilumi suli yhtä nopeasti kuin mitä se saapuikin ja laulut jäi vielä odottamaan. Mutta yhden asian päätimme lasten kanssa kaivaa ulkovaraston syövereistä valmiiksi, samalla kuin varasto piti tyhjentää talvirenkaiden ulos saamiseksi. Varaston takaosasta löytyi nimittäin ihana joulukranssi, jonka ajattelin tänäkin vuonna laittaa esille takan päälle. Huomenna alkaa marraskuu, joten tänään käymme etsimässä kranssille sopivan narun ja huomenna viritämme sen takan päälle ihastuttamaan ja tuomaan pikkuhiljaa jouluista tunnelmaa kotiimme.


Huomennahan se tosissaan käynnistyy - marraskuu!Ihanaa keskiviikkoa toivottaen,


2 kommenttia

  1. Ihana kranssi! Tuo jo talven ja lumisten päivien fiiliksiä🖤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, joulu on jo niin lähellä ja nyt marraskuun alettua on lupa alkaa sitä suunnittelemaan <3

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.