Rikki, poikki ja väsynyt - uuteen nousuun

26. lokakuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta pakkasaamuun!

Perjantaisin yleensä olen aamusta täynnä energiaa ja intoa, mutta nyt tarvii tämän todella rankan ja intensiivisen viikon jälkeen todeta, että aamusta ei olisi jaksanut ennen seiskaa herätä tekemään töitä. Olo on niin rikki, poikki ja väsynyt että. Mutta ei valiteta, koska se ei kuulu tapoihini. Tiesin tämän viikon olevan todella rankka ja pelkkää menoa ja meininkiä, onneksi se on vain väliaikaista. Vaikka tänään koittaa viikonloppu ja työviikko on kello 15.00 pulkassa, alkaa seuraava työurakka. Lapsien haku päiväkodista ja eskarista, kauppaan ostaa viikonlopun syntymäpäivien tarjottavat kertaa kaksi, illan leivonnat ja kodin siivoaminen valmiiksi sekä vielä koristelu. Mutta hei, minähän rakastan juhlien järjestämistä ja leivontaa, niin mitäs siitä jos tänään on tehtävää jos toistakin. Onneksi huomennakin on aikaa heti aamusta laittaa koti kuntoon, koska ensimmäiset syntymäpäivät alkavat vasta päivällä, joten jos jokin jää tänään kesken, voi sitä huomenna jatkaa.

Vaikka tällä viikolla ja viikonloppuna on tullut matkustettua joka suuntaan, ei liikunnasta ja salitreeneistä ole tarvinnut karsia. Eli kyllä, edelleen täällä ollaan menossa mukana valmennusryhmässä ja sunnuntaina loppuu viikko 9. Eli kolme viikkoa enää ja sitten olisi loppuyhteenvedon aika, onko kehitystä tapahtunut ja jännittävän InBody-mittauksen vuoro. Vaikka painoa ei ole tippunut hurjia määriä, on muutosta tapahtunut. Sen huomaa siitä, kun treenatessa meinaa housut valua alas ja pudota päältä. Eli ainakin vyötärön kohdalla on jotain muutosta huomattavissa. Nyt kun tässä liikunnassa on päässyt vauhtiin, tekisi sitä niin mieli osallistua valmennukseen uudelleen heti ensi vuoden alussa. Nyt kun tässä valmennuksen jälkeen pari kuukautta yksin puuhailee, voisi uudelleen osallistuminen olla taas motivoivaa. Mutta siihen on niin pitkä aika ja hoidetaan tämä ensimmäinen valmennus nyt hienosti maaliin.

Nyt rojahdan ihanalle, uudelle sohvallemme tietokoneen kanssa, nautin aamuteen ihan rauhassa ja alan tekemään hommia. Kello on seitsemän ja on aika avata työsähköposti viimeistä kertaa tällä viikolla ja aika ryhtyä hommiin. Ihanaa viikonloppua teille kaikille. Ensi viikolla se on jo marraskuu ja sitten voin luvata - on aika jouluisten postausten.
Ihanaa viikonloppua toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.