Uusi sohvamme Le Grand Air

22. lokakuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta uuteen viikkoon ja maanantaihin!

Huomenia toivottelen auton kyydistä, jonka nokka on suunnattu kohti Tamperetta. Tästä tulee kyllä niin intensiiviset ja jännittävät kaksi päivää, että täällä takapenkillä uhkutaan intoa ja tarmoa vaikuttaa omiin töihin ihan huolella. Voi olla, että viiden päivän loma teki myös tehtävänsä ja siksi tarmoa ja energiaa on nyt varastossa. Kiva kun nämä kaksi päivää menee vielä sporttiteemalla, joka sopii minulle kuin nenä päähän. Normaalisti maanantai on salipäivä, mutta tiesin tänään sen olevan mahdottomuus toteuttaa, joten päätin ottaa salin jo eilen ennakkoon ja huomenna mennä vielä pitkän päivän jälkeen toisen kerran, riippuen olenko takaisin Lohjalla seisemältä vai tyyliin yhdeksän aikaan. Vaikka matkaamme vain Tampereelle asti, matkustelu vie kyllä osan energioista ja ehkä myös myöhäinen nukkumaanmeno. Niin tai näin, erilainen aloitus viikkoon ja hyvin mielenkiintoinen sellainen.

Mutta mennään nyt siihen päivän pääaiheeseen, eli meidän uuteen sohvaan. Vanha Söderhamn-sohva lähti parempaan kotiin. Siinä vaiheessa kun aloin uutta sohvaa miettimään, ei minulla ollut mielessä kuin yksi ja ainoa vaihtoehto, jota olin jo hetken ihaillut valkoisen värisenä. Sitten kun vielä huomasin, että tämä sohva oli lisätty alennusmyyntiin, en voinut enää olla sitä ottamatta ja jäädä haaveilemaan, vaan päätin sen kotiuttaa meille. Kyseessä on siis otsikonkin mukaan Decotiquen Le Grand Air - sohva valkoisen värisenä ja kolmen hengen koossa. Sohvan ulkomuoto on todella ylellinen, mutta samalla mukavan rento ja arkinen ryppyisen ”loose-fit” verhoilun ansiosta. Rungon verhoilu on helppo pitää siistinä, sillä päällinen on vetoketjullinen ja irroitettavassa muodossa. Sohvaan kuuluu 7 kpl selkätyynyä + 2 kpl istuintyynyä, joiden verhoilu on myös mahdollinen irrottaa pesun vuoksi. Sohva on siis tosi helppohoitoinen ja sitä ei tarvitse värin vuoksi suojella ja aristella, vaikka eletäänkin lapsiperheessä. Kaikki Le Grand Air sohvaan kuuluvat verhoilut myydään myös erikseen, jotta voit helposti vaihdella sohvan ulkonäköä. Värejä on monta eri vaihtoehtoa ja yksi suosikkini on myös vaaleanharmaan väri.

Ihanaa maanantaita ja lokakuun viikkoa toivottaen,


3 kommenttia

  1. Oi miten kaunis sohva ♡ Ja vaikka kangas yltääkin maahan asti se ei näytä yhtään raskaalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis! Me ollaan tähän niin ihastuttu lasten kanssa ja vierailtakin kehuja kovin saanut mukavuudesta ja ulkonäöstä :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.