Viikonlopun parhaat ja kyselyä pupuista

21. lokakuuta 2018


Oikein ihanaa sunnuntaita!

Oijoi, mikä viikonloppu takana jo tässä vaiheessa. Perjantai aikalailla täydellinen. Lauantain piirikokous meni niin sutjakasti ohitse ja iltajuhla oli mitä parhain. Kotona tuli oltua vasta puolenyön aikaan, mutta olipa meillä hauska iltajuhla monen sadan ihmisen kesken. Lauantai tuli siis vietettyä tärkeiden ihmisten ympäröimänä koko päivä ja se taas nostatti omia fiiliksiä ylemmäs. Tämä lokakuun alku on kyllä ollut kaikkien tapahtumien rykelmä, eikä homma lopu tähän. Ensi viikon alku eli huominen ja tiistai tulee työskenneltyä ja urheiltua Tampereen suunnalla, keskiviikko ja torstai juostua töiden jälkeen salilla ja perjantaina illasta leivottua koko ilta tyttöjen lauantaina oleville syntymäpäiville. Niin ja keskiviikkona menen vielä suunnittelemaan Helsinkiin töiden jälkeen omaa joululahjaani valmiiksi, iiks! Ja sunnuntaina vietettyä lasten kolmansia syntymäpäviä. Sanoinko joskus, että lokakuussa pukkaa vähän kiirettä? Joo, taisin siitä mainita ja tässä sitten sitä ihanaa kiireellistä arkea suunniteltuna. Eipä tule ensi viikolle yhdeksikään illaksi vapaa-ajan ongelmia, jos sellaisia on koskaan ollutkaan. Ensi viikon teemasanat: sinne, tänne ja tonne.

Nämä aloitukset karkaa kyllä aina ihan sinne, tänne ja tonne, eikä yleensä liity yhtään päivän aiheeseen, mutta aloituksessa on hyvä aina päivittää viikon tapahtumia, fiiliksiä ja tulevaa. Nyt on vaan mopo lähtenyt vähän keulimaan ja tullut höpöteltyä vaikka mitä. Kaiken höpötyksen keskellä olen silti saanut teiltä ihanilta mukavaa palautetta ja myös kysymyksiä. Yksi esille noussut kysymys oli tällä viikolla, että mistä olen hankkinut nuoremman tytön huoneen pöydällä näkyneen vaaleanpunaisen pupukorvaisen säilytysrasia ja saisiko niistä lähikuvaa. Tottakai tämän ilomielin toteutin. Kyseessä on siis Lilou Lilou:n pupuaiheiset säilytysrasiat, joita valmistetaan muistaakseni kolmessa eri värissä: valkoinen, vaaleanpunainen ja harmaa. Näitä rasioita on paketissa aina kolme kappaletta kolmessa eri koossa. Me sijoitimme ne tyttöjen kanssa kummankin tytön huoneeseen tasapuolisuuden nimissä. Suloisten laatikoiden kansissa on terhakat, nahkaiset pupunkorvat koristeena. Nämä rasiat ovat erinomaisia pienten salaisuuksien säilyttämiseen!

Joten oikein ihanaa sunnuntaita toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.