Huomenna se unelma vihdoinkin toteutuu ja valkoinen joulu

5. marraskuuta 2018


Hyvää huomenta maanantaihin ja uuteen, mukavaan marraskuun viikkoon!

Noh, postauksen otsikko lupaa ehkä enemmän kuin mitä se antaa. Eli ei tässä nyt ihan just huomenna ole näköjään sitä lunta meille tulossa, mutta valkoinen joulu olisi kyllä niin toiveissa. Tulipa autoonkin vaihdatettua talvirenkaat just in case ja samantien kaikki lumiennusteet lähti veks. Tuli laitettua ensilumen myötä kaikki syksynkin vaatteet kaappiin siinä hurmiossa ja loppuviikosta kannettua ne takaisin paikalleen. Viikonloppu tuli mentyä kevyissä takeissa, mutta tänään aamusta laitettua villakangastakkia, koska autoni starttasi jo viiden jälkeen kohti Helsingin toimistoamme. Hieman tuo ennen viittä herääminen tuntui vaikealta, se tarvii kyllä nyt myöntää. Illalla pitäisi jaksaa vielä suoraan töistä siirtyä kotikaupungin salille, koska omaa salivalmennusta ryhmässä olisi enää 3 viikkoa jäljellä. Apua miten nopeasti aika on kulunut. Jännä nähdä millaista muutosta on kahdessatoista viikossa saanut aikaan. Siihen palaillaan sitten kolmen viikon päästä.

Viikonloppu oli ihana ja piti sisällään frisbeegolfailua, kahtena päivänä salia, leffojen/sarjojen katsomista ja joulukoristeiden shoppailua. Oikein ihanalla mielin käynnistyy tämä viikko. Tätä viikkoa olen kovin odottanut jo kuukauden verran. Huomenna nimittäin toteutuu minun todella pitkäaikainen haaveeni ja tämän vuoden "joululahja saapuu". Kannattaa siis seurailla Instan puolella mistä ihmeestä on kyse. Sanotaan, että en muista koska viimeksi olisin jännittänyt näin paljon. Luulenpa, että tänä yönä ei taida uni tulla helpolla ja voi olla lyhytuninen yö tiedossa. Mutta huomista jo kovin odotellessa!Oikein kaunista päivää ja ihanaa viikkoa!1 kommentti

  1. Saanko tiedustella mikä oli se sun toteutunut haave? Ei auennu mulle instan puolella, ehkä en vaan hoksannut.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.