Kohti joulukoristeita - viikonlopun todo

2. marraskuuta 2018


Oikein kaunista huomenta ihanaan perjantaihin!

Marraskuu. Ihana marraskuu. Eilen vietimme vanhemman tytön syntymäpäivä ja nyt meidän perheestä löytyy jo 5 ja 6-vuotiaat tytöt, isot tytöt. Äitihän ei vanhene yhtään, vaikka aika kuluu niin nopeasti. Juuri aamulla katsoin näitä orastavia, isoja silmäpusseja silmien alla, että pitäisiköhän tässä keskittyä enemmän nukkumiseen kuin valvomiseen. Illat on kyllä viikon verran venynyt niin myöhäisiksi ( tai viimeisen kuukauden oikeestaan), että nukkumisesta on tullut vähän sivuseikka. No mutta nyt on alkamassa viikonloppu ja tässähän ei ole mitään muuta kuin aikaa nukkua ja nauttia. Mutta kun siitä illan omasta ajasta haluaa ottaa kaiken irti ja sitten kello onkin jo kaksi ja aamulla sitä haluaa ponkaista aikaisin salille treenaamaan. Tämä viikonloppu ja tuleva maanantai menee täysin liikunnan parissa, koska tiistaina luvassa on hetken liikuntakielto, joten nyt rehkitään kolme päivää jotta voi sitten hyvillä mielin liikuntakiellon aikana pysyä salilta pois (mikä on kyllä enemmän kuin vaikeaa). Kantsuu siis tiistaina seurailla instan puolella päiväsaikaan minun tiliä, jos haluaa nähdä pientä sneak-peak juttua tulevasta joululahjastani. Mikäköhän se voisi olla..

Mutta ennen kun aloitetaan viikonlopun riennot ja kova treeniurakka, on vielä hetki aikaa pysyä sisustuksen parissa ja itseasiassa olohuoneen puolella. Olen nimittäin suunnitellut tänä viikonloppuna suuntaavani Vantaalle shoppailemaan tulevaa joulua, jota ajattelin pikkuhiljaa alkaa laittaa esille omaan olohuoneeseen. Nyt olohuoneessa vallitsee rauhallinen, mustavalkoinen tunnelma ja sitä ei ole tarkoitus muuttaa jouluksi värien osalta, vaan lisätä siihen jouluisia elementtejä. Viikonlopun jouluinen ostoslista pitää sisällään:

- kynttilöitä
- tunnelmavaloja
- joulukukkia
- joulutähti

Niillä lähdetään liikkeelle ja katsotaan mitä ihanuuksia sitä viikonloppuna vastaan tulee. Ainakin ensimmäisen glögipullon voisi jo hankkia ja tuleva pikkujouluasukin on vielä mietinnän asteella. Joulusuklaat kierrän vielä kaukaa ja jouluaattona annan itselleni luvan nauttia niistä.
Oikein kaunista viikonloppua ja muistakaa nauttia!2 kommenttia

  1. Valoja voisi jo ulos viritellä, kun on niin pimeät illat nyt.Glögiä voisi myös lämmitellä.Amerikassa ei ollut vielä joulutarvikkeita myynnissä kuin Macy's tavaratalossa, joten en sitten ostanut kotiin joulua, vaikka ensin ajattelin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, nyt kun pimeä on jo viiden aikaan täällä niin hyvin voisi käynnistellä jouluisia puuhia :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.