Kultaa ja kimallusta - kynttelikkösuosikki esittelyssä

28. marraskuuta 2018

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*
Oikein mukavaa keskiviikkohuomenta!

Kerrankin voi todeta, että onpas viikko alkanut hitaasti. Johtuu ehkä siitä, että olin maanantaina ihan tiistaissa ja työkaverini ihmetteli puheitani, kun chatissa puhuin koko ajan tiistaista kuin se olisi ollut maanantaina. Ihan pikkasen hakemista ollut tämän viikon aloituksessa ja tuntuu, että viime viikon järkyttävän iso kiire joka ikinen päivä alkaa vähän näkymään ja tuntumaan viikonlopun jälkeen. Pieniä käynnistymisvaikeuksia siis tässä viikossa. Mutta hei, nyt on jo keskiviikko ja se tarkoittaa, että marraskuu lähenee loppuaan. Joulukuu käynnistyy viikonloppuna ja sehän tarkoittaa, että suurin osa ihmisistä alkaa viimeistään pääsemään kiinni joulukoristeiden kimppuun ja jouluiset asiat alkaa pyörimään mielessä. Me olemme tyttöjen kanssa päästänyt alkuviikosta mopon ihan keulimaan ja kotimme alkaa olemaan jo aika hyvin jouluisessa ilmeessä. Koristeita on alkanut ilmestyä sinne ja tänne, jouluvaloja löytyy melkein joka huoneesta ja joululaulut ovat alkaneet soimaan kotonamme. Nyt ei ole pelkoa, että postauksissani olisi pitkiä taukoja edessä, koska itse olen ainakin jo niin joulumielellä että ja kotia on tullut kuvattua kyllä joka nurkasta. Joten oottakaas vaan - täältä alkaa tulemaan joulupostauksia tasasin väliajoin varmaan kyllästymiseen saakka. Jos teillä on myös jotain toiveita postausten suhteen, niitäkin otan ilomielin vastaan.

Tänään ajattelin esitellä yhden suosikkikoristeistani mitä kotoani on jo vuoden verran löytynyt, eli Ellokselta aikoinaan tilaamani Milano-kynttelikkö, jota edelleen on myytävänä. Nyt huomasin tätä olevan myös kromisena, joka olisi enemmän kuin hyvin matchannut olohuoneen Flos:n 2097-kattovalaisimen kanssa, koska näissä kahdessa on hieman samaa muotoilukieltä ja ajatusta. Itse olen pitänyt sitä esillä kodissa ihan ympäri vuoden ja nyt olin ajatellut sen siirtää valkoisen lipaston päältä ikkunaan ihastuttamaan naapureita ja ohikävelijöitä. Tämä olisi kyllä kromisena varmasti aivan yhtä ihana kuin kultaisena. Kulta tuo kyllä kotiimme ihanan jouluista tunnelmaa ja hieman glamouria arkeen.Oikein mukavaa keskiviikkoa ihanat!2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.