Lapsiviikot

24. marraskuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta lauantaihin!

Kuten otsikkokin kertoo, tämän päivän aihe on hyvin erilainen mitä normaalisti. Tai no, paljonhan täällä tulee lapsista höpötettyä, koska he ovat itselleni maailman tärkein asia ja tietenkin tärkein osa arkea. Mutta tämä viikonloppu ja viime viikko on kyllä menty lapsiviikko-teemalla, koska tähän kuuhun on kivasti osunut kaikkea lapsiin teemoitettua tekemistä. Viime viikolla järjestettiin perjantaian "Anna lapsesi pukea sinut"-päivä ja siihen myös tyttöjen kanssa osallistuimme. Tytöt saivat edellisenä iltana penkoa koko vaatekaappini ja asustevarastot lävitse ja päättää mitä minä tulisin pukemaan perjantaina päälleni. Ainoa erikoisuus oli se, että olin viime viikon perjantain etänä, joten vaatetuksen ei tarvinnut olla mitään virallista ja siistiä. Normaalisti sitä tulee etäpäivää vietettyä tyyliin verkkarit jalassa ja toppi päällä, joten pukeutumisella ei ollut niin väliä.

No, lopputuloksen nähtyäni itseäni kyllä alkoi väkisinkin naurattamaan ja hyvällä tavalla. Tytöt nimittäin valitsivat vaatekaapistani kaikista glitterisimmän mekon mitä löysivät, koska tietävät minun pitävän mekkoja tosi usein päällä ja tämähän vaihtoehto oli sitten se glittereistä glitterin. Kun kysyin heidän valintaa, toinen vastasi mekon olevan aivan ihana ja toinen vastasi mekon vihreän värin olevan kuin joulukuusi (joka tietenkin sopisi hyvin tähän vuodenaikaan). Kaulaan vielä blingiä ja timanttia, hiuksia kokeiltiin kahdella tavalla ja lopputulos oli heidän mielestä ihanan kiiltävä. Jeps, olipahan hieman erilainen etäpäivä kulkea glitterimekko yllä ja juuri ostetut korkokengät jalassa... ja vielä etänä! Kyllä pisti hihityttämään aika ajoin.

Tällä viikolla sitä puolestaan eilen vietettiin "Ota lapsi töihin"-teemapäivää, jolloin omat rakkaat tytöt pääsivät meidän toimistolle Helsingin keskustaan puuhailemaan kanssani ja näkemään mitä työni pitää sisällään. Kun kollegani kysyi tytöiltä tietävätkö he mitä äiti tekee työkseen, tytöt vastasivat äidin olevan johtaja ja lähettävän paketteja. Noh, ei nyt ihan mutta ei se ole niin justiinsa. Eilinen oli hauska päivä, mutta samalla kyllä tosi rankka. Pääasia, että tytöillä oli hauskaa ja toimistolla menoa ja melskettä monen lapsen toimesta. Meidän "työpäivä" piti sisällään tavaroiden pakkailua, kokoustamista, askartelua, piirtelyä ja tietenkin työkavereihin ja heidän lapsiin tutustumista.
Tälläiset teemapäivät ovat hauskoja ja mukavaa niihin oli osallistua. Nyt kimsut ja kamsut kasaan ja kohti seuraavaa teemapäivää, eli Päivä paloasemalla-päivää. Tänään siis tiedossa vierailua paloasemalla ja paloautoihin tutustumista.


Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.