Maanantai - tuomio edessä

12. marraskuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta maanantaihin, uuteen viikkoon ja niin syksyisen sateen sekaan!

Olipas jälleen kerran mukava viikonloppu. Isänpäivää, lasten kaverin syntymäpäivää, salia ja liikkumista ja muuta mukavaa. Pienenä miinuksena vain se, että olen onnistunut saamaan niska-hartia-seudun niin pahaan jumiin, että 24h päänsärky on jo hetken vaivannut ja koventuu aina salitreenissä, kun yrittää tehdä uusia ennätyksiä ja puristaa täysillä. Itse olen sellainen luonteeltani, että kun mennään tekemään niin sitten myös tehdään. En osaa siis himmailla ja tehdä sinnepäin. Onneksi sain tänään varattua aikaa hierojalle huomiseksi, jotta tämä pääkipu saataisiin pian veks ja saliharjoittelua voisi jatkaa normaaliin tapaan. Vaikka sitä kuinka on venytellyt ja rullaillut aina treenin jälkeen, olen onnistunut paikat saamaan juntturaan. Ja onhan se aika luonnollista, kun ajattelee että vielä elokuussa kävin salilla silloin tällöin ja mitään kuormitusta ei kropalle sen suuremmin tullut. Nyt 3-4 kertaa viikossa salia ilman että mikään paikka olisi hajonnut tai olisin ollut kipeänä, niin aika pitkälle olen kyllä päässyt ja selviytynyt.

Tänäänhän on nimittäin kirjaimellisesti tuomiopäivä. 12 viikkoa kovaa treeniä takana ilman suurempia lipsumisia tai mokailuja. Tänään, tänään on se päivä, kun on aika hyppää InBodyyn ja ottaa tuomio vastaan. Mitä kehitystä on tapahtunut mittauksen mukaan 12 viikon aikana? Myös mittanauha otetaan tänään esille ja otetaan mitat, joita verrataan alkumittoihin. Puntari tulee kertomaan sen, että paino on varmasti noussut lähtöpainosta, kun lihas on kasvanut ja edistymistä tapahtunut. Tänään kello 17.00 sen tietää. Jos asiasta en tänään päivän jälkeen mainitse, on tulokset olleet huonot ja en ole päässyt tavoitteisiin, hih!


Oikein ihanaa viikkoa teille murut!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.