Modernia mustaa joulutähteä

26. marraskuuta 2018


Oikein kaunista maanantai-iltaa teille ihanille!

Vihdoinkin!! Vihdoinkin me saimme lunta tänne Etelä-Suomeen, edes hetkeksi. Lumiukkoa emme vielä pääse tekemään, mutta heti tuli miljoona kertaa jouluisampi fiilis, kun ikkunasta meitä tervehtii valkoinen ja huurteinen maa. Onneksi pakkaset on tullut jäädäkseen, ainakin jos sääennusteita uskoo. Ensi viikoksi luvattu jo yli viiden senttimetrin lumipeitettä, joten sitä jo niin odotellessa. Toivottavasti pääsisimme lasten kanssa nauttimaan lumisesta jouluaatosta ja koko Suomi hehkuisi valkoisena sääkartoilla. Olisi kyllä ihan mieletöntä, jos pääsisi kuravaatteista veks ja joka paikka ei näyttäisi niin likaiselta ja sisälle kerääntyisi kuraa ja kiviä. Sormet syyhyten odotan jo pääseväni lumitöihin. Nyt kun vielä naapuriasunto on myynnissä, pääsen oikein tuplasti tekemään hommia, ennen kun uudet asukkaat löytävät tiensä naapuriin. Lumsateet on siis niin tilattu. Viikonlopun aikana kerkesimme lasten kanssa laittaa jouluvaloja ulkotiloihin terassille esille ja nyt kun lunta vielä satoi, tuli ulos ihana tunnelma.

Sisätiloissakin olemme päässeet liikkeelle hienosti olohuoneen osalta. Tokmannin joulukoristeet ja -valot koristavat meidän olohuonetta. Nyt vielä lisäsimme muutaman joulukoristeen esille ja ensimmäisenä meitä ihastuttaa toissavuonna ostamani musta joulutähti. Joulutähden sisälle kuuluisi laittaa valot päälle, mutta itse tykkään siitä enemmän lattiaversiona. Jos vielä onnistuisin yhtä edulliseen hintaan löytämään toisen samanlaisen, laittaisin sen myös esille olohuoneen puolelle. Mustan värinen tähti tuo jouluun hieman modernia ilmettä ja itse tykkään kovin.

Ihanaa viikkoa ja maanantaita toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.