Rusettia, silkkinauhaa ja pikkujoulua

30. marraskuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta perjantaiseen aamuun ja mukavaa päivän aloitusta!

Tämähän on aamusta heti pelkkää party party! On nimittäin luvassa pikkujoulu-viikonloppu. Joka paikassa tulee viikonloppuisin nähtyä suuria pikkujouluseurueita ja sama asia olisi itsellä edessä myös. Niin ja huomennahan on se päivä, kun kuukausi vaihtuu the kuukauteen, eli joulukuuhun. Tämä viikonloppu on siis monessa asiassa juhlaa ja nautintoa täysi. Tänään mukavaa seuraa ja ohjelmaa, huomenna parhaat ystävät ja Porvoo, sunnuntaina joulukoristeostoksia ( joo, ei todellakaan pitänyt hankkia yhtäkään lisäkoristetta tähän asuntoon, mutta tuleva kuusi tarvitsee ihan muutaman jutun) jos vaan onnistun hakemiani paksua silkkinauhaa ja rusettikoristeita löytää. Olen saanut oikein kunnon päähänpinttymän jo viime jouluna, että haluaisin koristella oman joulukuusen rusetein ja paksuin silkkinauhoin, mutta viime jouluna en onnistunut löytämään oikeanlaisia rusettikoristeita. Tietenkin valkoisesta silkkinauhasta saisi rusetteja tehtyä ihan itse, mutta mielessäni on tietynlaiset valmiit rusetit, joita olen yrittänyt metsästää joka paikasta siinä onnistumatta. Ehkä sunnuntaina minua onnistaa ja jos teillä on mitään vinkkiä missä olisitte voineet rusettikoristeita nähdä - vinkatkaa ihmeessä ( nimimerkki niin epätoivoinen jo).

Huomenna se käynnistyy, joulukuu. 24 päivää täyttä tykistystä ja nautintoa vielä senkin jälkeen. Onneksi itse olen ollut niin tunnollinen melkein kaikkien joululahjojen osalta, että ihan oikeasti joulukuusta voi nauttia ilman minkäänlaista lahjastressiä. Omanikin hoidin jo ikuiseksi ajaksi omaan käteen tatuoituna yli kuukausi sitten, joten tänä vuonna ( varmaan ensimmäistä kertaa ikinä) voi vaan olla ja nauttia tästä alkavasta, ihanasta kuukaudesta. Joulukuusta tulee nautinnon kuukausi. Luvassa itsensä hemmottelua pikkujoulujen muodossa, kampaajalla käyntiä, liikunnan iloa, joululaulut, jouluherkut ja matkailua. Vielä kun löytäisi ne hakemansa joulukoristeet, olisi kaikki enemmän kuin hyvin ja tehtävälistalta saisi ruksattua viimeisen kohdan pois.

Oikein ihanaa, nautinnollista, rentoa ja mukavaa perjantaita sekä viikonloppua toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.