Vuoden ensimmäinen joulukukka

9. marraskuuta 2018


Oikein mukavaa perjantaita teille ihanat!

Onpahan ollut vauhdikas viikko ja arki sellaista kiireistä menoa täysi. Kuten ehkä maanantaina ja tiistaina Instassa näitte, maanantaina toteutin oman joululahjatoiveeni kuuden vuoden takaa, kun kävin maanantaina ottamassa uuden tatuoinnin käteeni. Kyseessä ei ollut ensimmäinen tatuointini - ensimmäinen löytyy selästä ja nyt toinen kädestä. Kuusi vuotta tätä tatuointia suunnittelin ja vihdoinkin oli aika se ottaa - oma joululahja itse itseltäni näin ennakkoon. Ja vitsi miten upea siitä tulikaan. Tämän takia en ole maanantain jälkeen päässyt ollenkaan salille ja tuntuu, että kroppa oikein huutaa salia ja liikuntaa. Onneksi tähän tulee muutos huomenna, kun tauko päättyy. Ei siinä, iltaisin kyllä on tullut tehtyä niin paljon töitä ja muita hommia, joten sohvalla löhöäminen on jäänyt hyvin vähälle. Mutta nyt, nyt on sen aika. Lasten nukkumaan mentyä nappasin tietokoneen syliin ja käytän tämän hetken blogiin ja sen päivittämiseen. Vähän on asia taas jäänyt kiireen takia retuperälle ja tahti on hetkellisesti hieman hidastunut, mutta jotenkin sitä on oman elämän laittanut tietyllä tavalla uudelleen tärkeysjärjestykseen. Varsinkin uudelleen löytyneen sali-innostuksen myötä sitä haluaa käyttää vapaa-aikaansa liikunnan parissa, koska oma vointi ja jaksaminen on niin paljon helpompaa ja parempaa. Vähän yli viikko enää valmennusta jäljellä, mutta sali jatkuu senkin jälkeen.

Vaikka kiirus jatkuu ja jatkuu, on sitä kumminkin kerennyt jo pari jouluista juttua saamaan esille. Yksi ensimmäisistä asioista mitä sitä halusi hankkia, oli perinteinen valkoinen joulutähti.  Vai olisiko tämän lajikkeen nimi ollut peräti syystähti? En nyt yhtään muista, mutta itse koen sen olevan joulun ensimmäinen kukka meidän kotona ja tuovan pikkuhiljaa jouluista menoa ja meininkiä kotiimme. Joulukukat on ihanaa vaihtelua kukkakimpuille, koska yleensä ne kestävät kauemmin ja säilyvät kauniimpina pidempään. Kävimme oman äitini kanssa nämä yhteisellä kauppareissulla noutamassa ja siitä asti se on meidän olohuonetta kaunistanut.
Nyt takaisin YleX:n sivuille ja pariin kuuntelemaan YleX:n aamun nenämaratonia loppuun. Eilen tuli kuunnelltua aamu seiskasta yö kahteen asti ja tänään aamukuudesta loppuun ilta yhteentoista. Ihana paras lähetys ja maratooni koskaan - kiitos Viki ja Köpi ihan älyttömän hienosta lähetyksestä ja upeasta hyväntekeväisyydestä!


Oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.