Joulukuun aloitus ja tontun vierailu

3. joulukuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta ihanat!

Uusi viikko ja uudet kujeet! Täällä käynnistellään työviikkoa kotoa käsin eilisen hieman heikon olon jälkeen ja huomenna matkataan työreissulle taas Tampereen suuntaan. Joulukuu on vihdoinkin startattu vauhdilla käyntiin, pikkujouluja vietetty ja tästä se vuoden ihanin ja rakkautta täynnä oleva kuukausi käynnistyy tai on ollut jo kolmen päivän ajan käynnissä. Tällä viikolla on aihetta pariinkin eri juhlaan. Torstaina juhlitaan Suomen Itsenäisyyspäivää ja sitä varten on mukava päästä valmistamaan kaikenlaisia mukavia herkkuja ja loihtia kaunista kattausta. Kotia on tullut laitettua joulua varten kuntoon ja koristeita löytyy nyt joka puolelta kotia. Vielä en ole onnistunut löytämään perinteistä oman joulun käynnistäjää, eli valkoista amaryllistä. Kauniin punaisia on ollut jo hetken kaupoissa myytävänä, mutta valkoinen on pysynyt vielä piilossa. Itseasiassa lauantaina näimme ystäväni kanssa yhdessä kaupassa valkoisia myytävänä, mutta kukka ei olisi selvinnyt Lohjalle asti hengissä, joten se jäi vielä kauppaan odottamaan. Tänään ajattelin töiden jälkeen lähteä kiertämään muutaman myymälän, jos onnistuisi sellaisen vihdoinkin kotiuttamaan.

Nyt kun joulukuu on käynnistetty mukavassa seurassa ja kivoissa tunnelmissa, on blogissakin vuorossa aikalailla pelkkiä jouluaiheisia postauksia. Luvassa olisi jouluista DIY-juttua, asiaa meidän perheen joululahjoista, joulun kattausta ja muuta jouluun liittyvää aihetta. Joten tästä sitten vaan käynnistelemään maanantaina ja suunnittelemaan jo itsenäisyyspäivän ruokaherkkuja. Enää 21 päivää jouluaattoon, nopeasti se sieltä tulee. Me olemme jo lasten kanssa jättäneet pukin kirjeet terassille ja tonttu ne kävi hakemassa Korvatunturille, syöden kaikki herkut mitä tontulle jätimme, joten pukillekin on mennyt jo tieto siitä mitä meidän perheessä lahjoiksi toivotaan ;) Äiti on tyytyväinen omaan aikaiseen joululahjaansa, joka kädessä koristaa, joten omat toiveet tänä vuonna ovat hyvin tavanomaiset ja käytännölliset paistinpannusta jumppapalloon. Mutta palataan niihen sitten myöhemmin tällä viikolla.
Ihanaa uutta viikkoa ja maanantaita toivottaen,
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.