Meidän joulukuusen ekat koristeet ja kaksi viikkoa jouluun

10. joulukuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta joulukuun kolmanteen viikkoon ja oikein mukavaan maanantaihin!

Apuva. Tasan kaksi viikkoa jouluun! Ääks, juurihan tässä pääsi koristelujen kanssa vasta vauhtiin. Eilen voivottelin kadonneen joulumielen perään ja tänä aamuna se kyllä pujahti takaisin, kun tajusi jouluaattoon olevan niin vähän aikaa enää. Tai jos ei ihan pujahtanut täysillä, niin nyt olisi pakko alkaa käynnistyä moottori kuumaksi, koska muuten omalta osalta joulu jää taas niin lyhyeksi ja meni vaihdilla ohitse, niinkuin melkein joka vuosi.

- joulustressi ei ole!
- joululahjat kaikki hankittu
- joulukoristeet laitettu esille
- joulun kattaus suunniteltu ja tällä viikolla testattu
- 7 päivän joululoma niin lähellä jo
- luminen näköala in progress/loading

Eli eihän tässä puutu enää kuin yksi ja ainoa asia, ja se on luminen tunnelma. Kuten viime viikolla bongasitte ehkä Tokmannin blogipostauksesta, jonka blogissani julkaisin, on meidän kodin olohuoneeseen kotiutunut jo hyvissä ajoin vihreä tekokuusi, jonka jo viime vuonna tähän kotiin hankin joulun alennusmyynneistä poistohintaan. Tässä vihreässä tekokuusessa on se kivaa, että siinä on valmiiksi kuuseen asennettu ja kiinnitetty jouluvalot, joten itse ei tarvitse kuin laittaa virtapiuha seinään ja kuusi on valaistu. Pääsimme jo vähän vauhtiin tyttöjen kanssa kuusen koristelussakin. Vielä puuttuu muutamat nauhat ja etsimäni rusettikoristeet. Jos en tänäkään vuonna onnistu löytämään valmiita rusettikoristeita, käynnistän oman tonttupajani ja askartelen ne sitten itse omin pikku kätösin valkoisesta silkkinauhasta. Mutta tältä meidän kuusi nyt näyttää, kun ensimmäiset koristeet on saatu paikalleen.


Tästä tulee ihan varmasti mieletön viikko ja yritetään siitä nauttia parhaamme mukaan. Eihän jouluaattoon ole kuin se tasan kaksi viikkoa ja itsellä enää 9 työpäivää jäljellä. Nopeasti tämä viikko kuluu, olen siitä varma, joten nyt nautitaan tästä joulun ajasta täysin rinnoin. Eiks joo?Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.