Tämän joulun hitti - kultainen kynttelikkö

9. joulukuuta 2018


Oikein mukavaa sunnuntaita ihanat!

Voi jessus mikä myrsky ulkona riehuu. Eilen olimme lasten kanssa hetken ulkona ja joka paikka oli aivan litimärkänä. Aamulla kun ikkunasta katsoi ulos, oli viimeiset lumet sulanut pois ja pulkat voi taas laittaa takaisin varastoon. Tytöillä oli perjantaina niin mukavaa meidän pihalla, kun lunta satoi ja pulkat luistivat hienosti pienessä lumipeitteessä. Äiti sai rauhassa tehdä etätöitä, kun lapset viihtyivät pihalla. Nyt ei oikein samaa voi sanoa, koska ei tuonne tuuleen ja vesisateeseen lähde erkkikään puuhailemaan. Siksi aamulla yhdeksän aikaa herätessämme itselle tuli idea, että lähtisimme aamusta uimaan paikalliseen uimahalliin pitkästä aikaa. Ja siinähän se aamu sitten nopeasti vierähtikin lämpimässä vedessä polskien. Mikä parasta, samaan aikaan uimaan osui vielä tyttöjen ystäviä, joten aamun aktiviteetti oli huippuvalinta ja kaikilla meillä oli kyllä todella mukavaa.

Vähän alkaa itsellä tuo joulumieli hiipua ja hiipua, jos ei uutta lumipeitettä tässä hetkeen saada. Pitäisi laittaa vaan verhot kiinni eikä yhtään katsoa ulos. Onneksi sisällä alkaa olemaan niin jouluista että. Uusimpana joulukoristeena meidän olohuoneen takkaa koristaa hetki sitten kotiutettu kultainen kynttelikkö, jota vähän tuunailin. Kävimme lasten kanssa Helsingin keskustasta hankkimassa kynttelikön, paikalliselta kukkakauppiaalta eukalyptuksen lehtiä ja kultaista rautalankaa marketista. Tämän jälkeen asetin kaikki kultaisen kehikon ympärille ja lopputulos on omasta mielestä tosi kiva ja söpö. Tuunaukseen meni jopa 5 minuuttia aikaa, joten se oli niin helppo toteuttaa.
Oikein ihanaa sunnuntaita ja huomenna kuullaan taas! Jos tässä saisi tuota joulumieltä nostettua vaikka illalla nauttimalla glögiä ja pipareita, laittamalla joulumusiikkia soimaan ja kynttilöitä palamaan. En suostu siis vielä luovuttamaan valkoisen joulun suhteen.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.