Uusi koti eläintytöille ja ihan pikkainen kömmähdys

12. joulukuuta 2018Oikein mukavaa huomenta ihanat!

Onko sieltä selviydytty veronpalautus-päivästä hengissä ja täysissä järjissä? Eilen tuli kyllä sähköpostia veronpalautus-alennusmyynneistä melkein yhtä paljon kuin Black Friday-viikolla ja tässä alkoi jo itseä ihan hieman naurattaa, kun tuntuu tämä joulua edeltävä aika olevan yhtä tarjouksen tarjousta ja alennusmyynnin alennusmyyntiä, kunhan tavara liikkuu. Niin ja sitten oli vielä se Singles Day vai mikä olikaan. Black friday oli ennen perjantain kestävä päivä, mutta nykyään se kestää monessa paikassa koko viikon. Mikäs siinä jos joululahjat on ostamatta ja hyödyntää tarjouksia. Itse olen niin huono seuraamaan mitään tarjouksia ja etsimään niitä, joten tyydyin ostamaan vain yhden asian lahjaksi ja siinä kaikki.

Tietenkin se olisi järkevämpää ostaa joululahjat edullisempaan hintaan, mutta onneksi itse olin monen lahjan kanssa ollut jo kesällä viisas ja hankkinut ne varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni tosi ennakkoon. Omat ihanat lapsoset nimittäin alkoivat muistaakseni tämän vuoden keväänä keräämään uutta lelu/leikkisarjaa nimeltään Enchantimals, eli eräänlaisia eläintyttöjä, joiden mukana tulee söpö ja pikkuinen eläinhahmo. Kevään jälkeen tätä sarjaa on tullut lahjaksi tytöille ja itsekin olen sitä heille syntymäpäiville ostanut, koska sitä on mukava keräillä. No nyt tämä tuoteperhe on omassa kodissa laajentunut niin paljon, että sitä alkoi jo löytyä joka paikasta, koska tytöt eivät tietenkään halunneet sitä säilyttää missään hyllyssä (mitä itse olin ajatellut), koska he leikkivät niillä joka päivä ja olisi ollut hölmöä tai turhaa siirrellä nukkeja/hahmoja ees taas hyllyltä lattialle ja leikin jälkeen takaisin hyllyyn. Niinpä nämä pikkuiset ja söpöt eläinhahmot tarvitsivat oman kodin, kirjaimellisesti. Niinpä meille kotiutui tämä valkoinen nukkekoti, jonka kanssa kävi kyllä sellainen kömmähdys, että voi hyvää päivää. Ensi kerralla, lue tuoteseloste. Ajattelin, että eläintytöt voisivat hyvin viihtyä ja säilyä pienessä ja valkoisen värisessä nukkekodissa, jonka voisi hyllyn päälle asettaa. Noh, kun pakettia aloimme avaamaan, paljastuikin sieltä tyttöjä isompi nukkekoti, joka oli enemmän kuin iloinen ja mahtava yllätys! Mietin pakettia noutaessa, että onpas talo pakattu tarpeeksi ilmavasti ja silti paketin painavan aikas paljon. Noh, siihen selvisi syy heti kun paketin aukasi. Meisseli käteen ja parin tunnin päästä valkoinen, todella kaunis nukkekoti oli valmis ja se on kuin tehty näille eläintytöille.

Onneksi omat tytöt eivät osaa vielä lukea, niin voin paljastaa, että tämä Enchantimals-sarja kasvaa meidän kotona muutamalla uutuudella joulun aikoihin ja kohta meillä majaileekin koko suku kaikkine eläinystävineen ja härpäkkeineen.

Oikein mukavaa keskiviikkoa ja hei, 12 päivää jouluun!

Ihanaa päivää,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.