Vain tytöt ja minä - yhteistä laatuaikaa

14. joulukuuta 2018


Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa


Oikein kaunista päivää teille ihanille!

Perjis ja moni on käynnistänyt jo viikonloppua varmasti mukavissa tunnelmissa. Itse paiskin vielä kovin hommia täällä Helsingin toimistolla, mutta pikkuhiljaa sitä voisi alkaa konetta sulkemaan ja lähteä mukavaan viikonlopun viettoon ja rauhallista iltaa kohti. Tämä viikonloppu on pyhitetty aikalailla kahdelle asialle: päivät kuntosalille ja frisbeegolfille ja illat leffailulle/sarjojen katsomiselle hyvässä ja ihanassa seurassa. Kesäaikaan sitä ei tule sarjoja ja elokuvia illasta katsottua melkein yhtään, mutta syksy ja talvi on tämän ajanvietteen parasta laatuaikaa iltaisin, koska mikäs sen mukavampaa, kun sytyttää takkaan tuli, sytyttää kynttilöitä olohuoneeseen ja käpertyä viltin alle lämpimään kainaloon katsomaan suosikkisarjoja ja uutuusleffoja. Niin toimiva yhdistelmä ja kuulostaa ihanalta, vai mitä?

Tietenkin löytyy muutakin tapoja rentoutua viikonloppuisin ja sitä voisi heittäytyä vaikka villiksi ja järjestää tyttöjenilta parhaiden ystävien kanssa tai lähteä vaikka shoppailemaan lasten kanssa ensi talven vaatteita ja asusteita johonkin kauppakeskukseen. Mutta ei tänä viikonloppuna, koska tämän viikonlopun teemana toimii kahden l:n taktiikka, eli liikunta ja leffailu. Molemmat aktiviteetit mieltä nostattavia ja hyviä rentoutumisen lajeja - vähän aivoja narikkaan. Eka työ, sitten huvi-tyyliin. 
Olin tosi innoissani siitä, kun sain Viaplaylta mukavan haasteen missä pääsen kertomaan teille kaupallisen yhteistyön merkeissä, millainen on meidän #VIAPLAYVIIKONLOPPU ja mitä se merkitsee. Millainen se on ja millaisia leffoja ja erilaisia sarjoja meidän perheessä katsotaan ja mitä olen suunnitellut katsottavaksi esimerkiksi tulevina viikonloppuina ja erityisesti joulun aikaan? Tämähän on vuoden parasta oleiluaikaa, milloin otetaan yhdessäolosta kaikki irti ja panostetaan rakkaisiin kaikkensa, ja etenkin joulun aikana moni nauttii sohvalle viltin alle käpertymisestä koko perheen voimin tai ihan vaan kahdestaan. Niin myös mekin, ja sen mahdollistaa Viaplayn laaja viihdekirjasto, josta me löysimme omat suosikkimme samantien kirjauduttuamme Viaplayn ihmeelliseen maailmaan.

Nyt ajattelin esitellä meidän perheen, eli minun ja tyttöjen suosikit Viaplayn tarjonnasta, joita satavarmasti tulemme ensi viikolla käynnistyvällä joululomalla katsomaan monen monta jaksoa ja monta katsomaan läpikotaisin alusta loppuun. Oikeastaan osan olemme jo katsoneet, mutta pari elokuvaa oli tyttöjen niin mieleen, että tulemme ne todennäköisesti katsomaan lomalla uudelleen, koska eihän meillä ole mitään muuta kuin aikaa. Viaplaystä löytyy kyllä ohjelmia joka ikäluokalle ja eri genreille ja ne on kivasti luokiteltu eri teemoihin ja sen takia helppo löytää valikoimasta.Lasten suosikit


- Tyttöjen suosikit löytyivät samantien uutuuksista ja joulun lempiohjelmien alta. Kerran katsottu Urhea, eli Meridasta kertova elokuva osoittautui tyttöjen ykkösvalinnaksi ja se tuli siis jo eilen kerran katsottua ja kuulma joululomalla uudestaan ja uudestaan. Minusta tuntuu, että tästä elokuvasta tuli tytöille uusi Frozen, eli uusi suosikki jota jaksaa katsoa monta kertaa uudelleen. Merida on kuningas Fergusin ja kuningatar Elinorin tytär, taitava jousiampuja, jolla on kipakka luonne. Merida päättää itse löytää oman tiensä ja rikkoo ikivanhaa tapaa, mikä syöksee valtakunnan kaaokseen.

- Vanha kunnon Mikki Hiiri -  joulu Ankkalinnassa. Noh mihin siitä pääsisi. Vanha, mutta niin perinteinen ja minkä ikäiselle vain sopiva. Laita talvivaatteet päälle ja tule mukaan Ankkalinnaan. Lumisessa Ankkalinnassa on koolla koko Ankan suku sekä Mikki kumppaneineen!

- Kätyrit. Tarviiko sitä muuta sanoa? Varmaan jokainen tunnistaa tämän leffan ja ärsyttävän naurettavat keltaiset örkit. Tästä leffasta on tehty niin hauska, että ihan itsekin pääsee vedet silmissä kikattamaan ja nauramaan leffan hurmaavuutta sekä menoa ja meininkiä. Kun kätyreiden uusin räjähtävä virhe jättää heidät ilman pahaa johtajaa, he vajoavat syvään masennukseen. Heimon ollessa tuhon partaalla kolme epätodennäköistä sankaria - Kevin, Stuart ja Bob - lähtee etsimään uutta isoa pomoa. Ja jopas on muuten seikkailu edessä!

- Sarjojen puolella jo ihan pienestä asti mukana seuranneet Ryhmä Hau, Pipsa Possu ja Prinsessa Sofia. Näitä sarjoja tulemme joulun aikana kuluttamaan niin paljon ja ottamaan niistä ilon irti. Sofia-sarjaa ei meinaa mistään löytyä, joten kun ensimmäisen kerran selailimme lasten valikoimaa ja tämä ohjelma osui silmiin, tytöt huudahtivat ilosta eivätkä suostuneet liikkumaan äidin tietokoneen ääreltä mihinkään, ennen kun tarkastaisin montako jaksoa Sofiaa Viaplayn valikoimasta löytyy. Olemme nähneet ensimmäisen kauden kokonaan, joten riemu siitä repesi, kun kerroin myös toisen kauden löytyvän jo Viaplaylta.
Äidin suosikit

Tunnustan, olen täysin sarjojen viemä. Eli sarjoja on tullut niin paljon koluttua ja ahmittua, että perässä ei meinaa pysyä. Ja kun itse pääsen jonkun sarjan kanssa vauhtiin, katson sitä samantien illalla tyyliin 6 jaksoa putkeen. En siis osaa ajoissa lopettaa ja jos yksikin jakso jää jännään tai arvelluttavaan kohtaan, on viiiiielä yksi jakso katsottava. Viaplayn leffat & sarjat-paketti maksaa vain 9,99€/kk, joten onkin kiva sekoittaa leffoja ja sarjoja sekaisin ja katsella niitä vuorotellen oman mielen mukaan miltä siinä hetkessä juuri tuntuu.

- Tämä äsken kuvailemani sarjaan koukkuuntuminen tapahtui itseasiassa taas eilen tai oikeastaan tänään. Eilen aloitin ihan alusta jälleen kerran katsomaan omaa suosikkiani Outlanderia, kun olin saanut lapset nukkumaan ja viimeisen jakson katsomisen lopetin vähän ennen kahta yöllä, vaikka herätys oli ennen kuutta. Sitä oikein ajantaju häviää, kun sitä uppoutuu sohvankulmaan viltin alle, ottaa hyvän asennon ja painaa yhden kerran play. Sitten se on niin menoa. Outlander perustuu Diana Gabaldonin menestyskirjasarjaan. Seuraamme Clairea ja Jamietä, joita aika ja konfliktit ovat runnelleet. He koittavat pysyä yhdessä ja muuttaa historian kulkua. Jos et ole koskaan katsonut, katso! Tämän sarjan ääressä on tullut itkettyä, ärsyynnyttyä, iloittua ja tunnettu sateenkaaren kaikki tunteet ja sävyt. Lempisarjani ikinä! Mikään ei voita Outlanderia, ainakaan minun mielestä. Sarja johon rakastuu, jää koukkuun ja illalla (yöllä) nukkumaan mennessä miettii millaista elämä olisi jos itse pääsisi tuollaiselle seikkailulle mukaan. Niin ja unohdinko mainita Jamien ja hänen näyttelijän ulkonäön. Voihan hyvää päivää. Ei se sarjan houkuttelevuutta yhtään huononna, hih!

- Greyn Anatomia. En tiedä kuka ei olisi joskus katsonut Greyn anatomiaa. Toinen oma suosikki, josta ei ole jakson jaksoa jäänyt katsomatta. Jos et tiedä mistä tämä sarja kertoo, niin kyseessä on intensiivinen lääkäridraama Meredith Greystä ja hänen kollegoistaan. He joutuvat päivittäin tekemään elintärkeitä päätöksiä, mutta he löytävät toisistaan tukea, ystävyyttä sekä rakkautta. Lääkäreitä, suhteita, draamaa ja sairaalaelämää - ja sitähän on mukava seurata!

- Leffoista Jumanji. Ihan aivot narikkaan elokuva ja uusi versio iki ikivanhasta Jumanji-elokuvasta, joka tuli lapsuudessa katsottua monen monta kertaa. Jumanjissa neljän nuoren löytämä vanha konsoli sisältää ikivanhan pelin - Jumanji. Heidän täytyy selvittää, mitä Alan Parrish jätti taakseen 20 vuotta sitten - muuten he jäävät jumiin pelin sisälle.

- Ja sitten se leffojen kunkku, eli Thor. Pitääkö sitä muuta sanoa kuin Chris Hemsworth ja pakko klikkaa leffa auki. Tämän voi katsoa poikaystävän seurassa tai sitten ihan nautiskella yksin omassa oloissaan ja ihastella tätä upeaa ukkosenjumalaa. Juonessa Thor on vankina Sakaar-planeetalla, jossa hänen on taisteltava galaksin hurjimpia hirviöitä vastaan. Kuoleman jumalattarelta pelastuakseen hän kerää kokoon sekalaisen sankarijoukon. Kyllä kiitos - niin tämän yön katseluhetki edessä! Nyt marras-joulukuun aikana uutuutena Viaplayihin lisättiin myös Avengers: Infinity War, joka tulee olemaan myös omalla katselulistalla ensi viikolla starttaavalla joululomalla.Tästä onkin mukava starttailla viikonloppua, kun tietää mitä kaikkea kivaa on edessä. Illan Outlander - täältä tullaan taas! Huomenna hyvä leffa, hyvää seuraa ja hyvää ruokaa. Aikas ihana viikendi edessä, sanon minä!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.